Torbalı’da çorba denince akla gelen ilk isim olan ve Çorbacı Hamit olarak anılan Hamit Gez, ilçede bir yeniliğe daha gitti. Artan ekonomik sıkıntı nedeniyle vatandaşların ekonomisine bir nebze de olsun katkı koymak adına Hamit Usta, lüks tabldot hizmetine başladı. 4 çeşit lüks yemeği 35 liradan müşterisiyle buluşturmaya başlayan Hamit Usta hem kalitesinden hem de ürün çeşitliliğinden de ödün vermeden kampanyasını sürdürecek. Birbirinden özel menülerin yer aldığı tabldot kampanyası, müşteriyi de memnun etti.

SAHURDA DA AÇIK

Üstelik bu tabldotlar yine porselen tabaklarda ve et, tavuk sebzelerden oluşan günün menülerinden oluşacak. Örneğin bugün işletmede mercimek çorbası, kuzu tandır, pilav ve salata 35 liradan müşteriye sunuldu. Et yemeyenler için fırın tavuk seçeneğinin de sunulduğu lokantada tabldotun yanı sıra mevcut kelle paça, ayak paça, işkembe gibi çorbalar da satışa sunulmaya devam ediyor. Öte yandan ramazan ayı boyunca sahurda açık olacaklarını belirten Hamit Usta, tüm Torbalılıları lezzetleriyle tanışmaya davet etti.

BU LEZZETLER KAÇMAZ

Sıradan tabldotlar yerine damaklara hitap eden lüks yemeklerden oluşacak olan tabldot yemekleri arasında içli köfte, mantı gibi yöresel lezzetler de bulunuyor. Arnavut ciğeri, elbasan tava, kuzu tandır, musakka, etli patates, patlıcan kebabı, çiftlik kebabı, orman kebabı, etli türlü, ciğer sote, fırında patatesli hindi, kuru köfte, İzmir köfte, tavuk sote, güveçte kuru fasulye gibi lezzet seçeneklerini belirli günlerde periyodik şekilde günün menüsüne ekleyeceğini belirten Hamit Usta, “Bugünden itibaren dileyen tabldot şeklinde bizden yemek tercihini yapabilir. Lüks yemeklerimiz sadece 35 lira. Tatlısından, çorbasına, pilavından yoğurduna kadar birçok seçenek müşterimize sunulacak. Önce çorbasını içecek olan müşterimiz ardından ana yemeğini seçip yanına pilav ve salata ya da tatlısını seçecek. Ayrıca ramazan ayı boyunca da sahurda açık olacağız. Tüm Torbalılıları Kuveyt Türk Bankasının (Şehit Teğmen Serdar Genç Meydanı) yanında yer alan lokantamıza bekliyoruz” dedi