Türkiye'nin pek çok noktasında bulunan okulları ile eğitimde marka olan ve Torbalı’da henüz birinci yılında zirveye oturan Özel Doğa Koleji, pandemi sürecinde canını ortaya koyan sağlık çalışanları için özel kampanya başlattı. Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise bölümleri ile eğitim veren, özellikle Covid19 virüsü ile mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla özel bir uygulama başlattı. Virüsün tehlikeli seyrettiği dönemde karantina altında görevlerini yerine getiren sağlık çalışanları için kampanya başlatan Doğa Koleji, sağlık çalışanı velilerin çocuklarına %40 indirimli kayıt fırsatı sunuyor.

YÜZDE 40’LIK İNDİRİM FIRSATI

Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyesindeki her öğrenci için uygulanacak olan indirimin yılsonuna kadar süreceğini belirten kurum yöneticileri, amaçlarının bu süreçte hiçbir beklenti olmadan canlarını hiçe sayarak çalışan sağlık çalışanlarının yanında olmak, onların ve evlatlarının kendileri için de değerli olduğunu göstermek adına bu kampanyayı başlattı. Yüzde 40’lık indirimden liste fiyatı üzerinden tüm sağlık çalışanlarının yararlanacağını ifade eden Torbalı Doğa Koleji yöneticileri, alkışladıkları sağlık çalışanlarının çocuklarının da ileride alkışlanacak başarılara imza atması için göreve hazır olduklarını belirtti.

ÖN KAYITLAR OLUŞTURULUYOR

Okulun durumu ve kampanyayla ilgili detaylı bilgi veren Doğa Koleji yöneticileri, “Önceliğimiz sağlık, önceliğimiz korona virüsünden korunmak. Sosyal ağlarımızda çocuklarımızın evde neler yapması gerektiğini anlatan video ve görseller paylaşarak, veli ve çocuklarımıza evde kalın mesajları veriyoruz. Yine bu süreçte dijital ortamdan eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Kayıt yaptıracak velilerimiz için ön kayıt oluşturuyor, arzu ederlerse sağlık tedbirleri alınmış okulumuzda görüşme gerçekleştirebiliyoruz. İndirim uygulaması için sağlık çalışanı olması yeterli. Bunun yanında online görüşme ile velilere okulumuzu izlettirebiliyor, görüntülü diyaloğa geçebiliyoruz.” dedi. Sağlık çalışanlarına özel kampanya içinde “Amacımız, yeterince yorucu ve özveri gereken sağlık çalışanlarının bir de akıllarındaki ‘Çocuğumun okulu ne olacak?’  soru işaretini kaldırmak, aile ekonomilerine  bir nebze de olsa katkı sağlamak” ifadelerine yer verildi.