İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın işbirliği ile düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşen halı saha turnuvası bu hafta başladı. 4 gruptan oluşan, 20 takımın yer aldığı turnuvada ilk gün nefesleri kesti. Tam 6 müsabaka tamamlanırken, maçlara izleyiciler de yoğun ilgi gösterdi. Muratbey Mahallesi’nde bulunan İpekli Tesisleri olarak da bilinen Metropark Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakalar, dostane bir şekilde gerçekleşti. Turnuvanın ilk gün sonuçları ise şöyle: Metropark 3 - Son Çağ Palet 3, Demras Torbalı Mahallesi 6 - Amedspor 0, Öztemel Çit 5- Bahçıvan Mimarlık-İnşaat 0, Prodiş 4-2 Vişnelispor 2, TORKOS 4-Yurtiçi Kargo 2, Özbey Vefaspor 6-Rüzgar Yapı 3. Ay Yapı – Studio Aslıcan Özdim maçı ise sonraki günlere ertelendi. Öte yandan TTO, Egeli Tarım, Tenerler Orman Ürünleri, Şahlift Asansör, ve Ege 5 haftayı bay geçirdi.

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞACAK

Öte yandan turnuva sonunda dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi olacak. Grup maçları sonrasında ilk ikinin bir üst tura ardından üst turlar ve finallerin oynanacağı müsabaka maçları hafta içi de devam edecek. 25’er dakikalık iki devreden oluşacak müsabakalar sonunda şampiyon olan takım 4 bin, ikinci takım 3 bin, üçüncü olan takım ise 2 bin 500 liranın sahibi olacak. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci, centilmen futbolcuya, ve en iyi sporcuya da çeşitli ödüller verilecek. Öte yandan turnuvada VAR teknolojisinden de yararlanılıyor. Maç özetlerinin ve çeşitli yeniliklerin bulunduğu halı saha turnuvası her Pazar nefes kesecek

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla bir turnuva daha düzenliyoruz. Sıkı bir şekilde turnuvaya hazırlandık. Maçlarımız Pazar günler ile  Perşembe günleri oynanacak. Pazar günleri tüm takımlar birer maç yapmış olacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Bahçıvan Grup başta olmak üzere, Pilavcı Bozo’ya Metropark Ailesi’ne ,  Ha-Ke Kereste’ye, Ekiz Motors’a, Ay Yapı’ya ve Hira Mobilya’ya”  dedi.