İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın iş birliği ile bu yıl Bahçıvan Grup ana sponsorluğunda 3.sü düzenlenen halı saha turnuvası nefesleri kesmeye devam ediyor. Turnuvada final müsabakaları bugün oynanacak. VAR ve çift hakem uygulamasının olacağı final müsabakalarına ilçe protokolü de katılım sağlayacak. Büyük bir coşkuya sahne olacak olan final müsabakalarının ilk 3.lük karşılaşması olacak. Özbey Vefaspor ile Subaşılı gençlerden oluşan Egeli Tarım turnuvanın 3.sü olmak için kozlarını paylaşacak. Saat 20.00’da oynanacak olan bu müsabakadan sonra ise şampiyonluk maçı oynanacak. Şampiyonluk maçı ise Ege 5 Sürücü Kursları ile Tenerler Orman Ürünleri arasında oynanacak.

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞACAK

Metropark İpekli Tesisleri’nde gerçekleşecek olan finaller sonucunda şampiyon takım 4 bin lira, ikinci takım 3 bin lira, üçüncü takım ise 2500 liranın sahibi olacak. Ayrıca en iyi kaleciye, en golcü futbolcuya, en iyi oyuncu ve en centilmen oyuncuya da ödüller verilecek. Turnuvanın final maçına tüm sporseverleri beklediklerini ifade eden İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın, “Finallere ve sonrasındaki seremoniye tüm ilçe sakinlerini bekliyoruz. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu” ifadelerini kullandı.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

 İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın, “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla turnuvalar düzenliyoruz. Bugün şampiyon belli olacak. Çok güzel ve renkli geçti. Kısa süre içerisinde 4. Halı Saha Turnuvası başlayacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Bahçıvan Grup başta olmak üzere, ,, Ha-Ke Kereste’ye, By Ekiz Motors’a, Pilavcı Bozo’ya, Ay Yapı’ya, By Hasan Kuaför’e, Hira Mobilya’ya ve Turan Boya’ya teşekkür ederiz” dedi.