Bugun Torbali da dahil Ege ve Marmara Bölgesi'nde geniş bir alanda hissedilen çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı, merkez üssü İzmir Seferihisar açıkları olam deprem Torbalı'da büyük paniğe neden oldu.  Öte yandan Torbalı Belediyesi de kentin bazı noktalarına çadırlar kuruyor. Geceyi dışarıda geçirecek olan vatandaşlara da sıcak çorba servisi, simit, çay ve su ikraminda bulunan belediye, teyakkuza gecti. Torbali Belediye Başkanı İsmail Uygur, tüm daire amirleri ile toplantı yaparak yol haritasını çizdi. 

BELEDİYE SEFERBER 

Vatandaşların mağdur olmaması adina ekipleri seferber eden Torbalı Belediyesi sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Deprem sonrası daire müdürlerimiz ile 
Fen İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirdiğim toplantı sonrasında kriz masası oluşturduk.
Deprem sonrası evlerine giremeyen vatandaşlar için ilçemizin çeşitli noktalarında çadırlar kurduk. 
Tüm kafeteryalarımızı ve düğün salonlarımızı 24 saat hizmete açtık. Tesislerimizde yemek ve çay ikramı, battaniye dağıtımı yapılmaktadır. 
Ayrıca Hemşehrim İletişim Merkezi (HİM) vatandaşlarımızın tüm telefon çağrılarına ve whatsapp hattı, sosyal medya mecralarından gelecek taleplerini alarak gerekli koordinasyonu sağlayacaktır. Tüm imkanlarımız ile hemşehrilerimizin yanındayız.
Tekrardan Geçmiş Olsun" paylaşımını yapti.