Son günlerde Torbalı’nın en çok konuşulan işletmesi Canboz Kasap & Şarküteri bugün açıldı. Torbalı’da uzun yıllardır hayvancılık sektöründe çalışmalar yürüten Bazo Kardaş, yaptığı yatırımla dar gelirliye umut oldu. Canboz Kasap & Şarküteri firmasıyla kendi çiftliğinde kesilen hayvanları, aracısız-komisyonsuz bir şekilde tüketici ile buluşturmaya başlayan Bazo Kardaş, çiftlikten halka, toptan fiyatına perakende ürün satışı yapıyor. Doğal ortamda, bizzat Taşkesik’teki çiftliklerinde yetiştirdikleri hayvanların günlük kesilerek tezgahları süsleyen Canboz Kasap & Şarküteri sabah saatlerinden itibaren yoğun ilgiyle karşılaştı. Et ürünlerinin yanı sıra, peynir, zeytin, bal, yağ ve benzeri tüm şarküteri ürünlerinin satıldığı işletme, aynı zamanda tanzim satış görevi üstlenerek dar gelirlinin umudu olacak.

DİĞER KASAPLARA GÖRE 20 LİRA DAHA UCUZ

Diğer kasaplarda 150 liraya satılan kıymayı 130 liradan,  kuşbaşı eti 135 liradan satan işletme, kuzu fiyatlarını da neredeyse dana fiyatına satıyor. Diğer kasaplarda 170 liradan satılan kuzu kuşbaşını 140 liraya, 180-190 liradan satılan pirzolayı 160 liraya satılan tesiste ayrıca kuzu kol, kuzu gerdan gibi lezzetli etler daha uygun fiyatlara alıcı buluyor. Her kalemde en az 20 lira daha diğer kasaplara göre daha ucuz olan Canboz Kasap & Şarküteri fiyat ve kalite politikasından asla taviz vermeyecek.

ÇİFTLİKTEN HALKA

‘Çiftlikten halka’ sloganıyla hizmete başlayan Bazo Kardaş, 15 yıldır hayvancılık sektöründe hizmet veriyor. Uzun bir süre Kıbrıs’ta bu işi yürüyen Kardaş, Torbalı’ya geldikten sonra Taşkesik’te 12 bin metrekarelik alana besi çiftliği kurdu. Son teknolojik çiftlikte, gelenekten de ayrılmadan üretim yapan Kardaş, et tanzim satış noktası kurarak aracısız, komisyonsuz bir şekilde vatandaşın et ve et ürünlerine ulaşmasını sağlamış oldu. Naci Tuncel Caddesi, İZSU karşısında yer alan dev işletmede özellikle hijyen konusuna dikkat çeken Kardaş, bugün itibariyle satışlara başladı. Soğuk hava deposunun da bulunduğu Canboz Kasap & Şarküteri aynı zamanda Torbalı’nın en büyük kasabı unvanına sahip.