Hizmete açıldığı günden bu yana adından sıkça söz ettiren Peysan Doğa Restoran, eşsiz lezzetiyle damak çatlatıyor. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken, Taşkesik yakınlarında bulunan Peysan Doğa Restoran, cumartesi günü kısıtlamalarının kalkmasıyla hafta sonu planı yapanların gözdesi konumuna gelecek. Yoğun talep nedeniyle cumartesi günü keşkek dövülecek. Sabah saatlerinde kahvaltı öğlen saatlerinden sonra ise konuklara uygun fiyatla servis edilecek. Her cumartesi günü dana etli keşkeğin menüde yer aldığı Peysan Doğa Restoran’ta keşkek, terbiye yemeği ve pişmiş turşu ile servis edilecek. Öte yandan kahvaltı, ızgara ve gözleme çeşitleri de menüde dikkat çekiyor

HER GÜN 22.00’A KADAR AÇIK

Yıllardır Ümit Baba Besicilik olarak tüm İzmir’de adını duyuran ve kalitesiyle kendisini ispatlayan Ümit Yürik’in işlettiği restoran, ızgara çeşitleri ve serpme köy kahvaltısı ile müşterilerine en iyi hizmeti sunuyor. Buraya gelen konuklar doğanın birbirine karışmış kokusuyla rahat bir nefes alırken, diğer yandan da tamamen doğal ürünlerle hazırlanan lezzetlerin keyfini çıkarma imkanı yaşıyor. 15 bin metrekarelik alanda hizmet verem Peysan Doğa Restaurant, doğal güzellikleriyle de dikkat çekiyor. Tamamen doğanın ortasında yer alan tesis, sadece Torbalı’dan değil İzmir’in birçok ilçesinden büyük ilgi görüyor. Zengin köy kahvaltısı, ızgara ve gözleme çeşitleriyle beğeni toplayan tesis, Torbalı’ya sadece 10 dakikalık mesafede. Taşkesik kavşağını geçtikten yarım kilometre sonra solda yer alan tesis Pazar hariç her gün saat 22.00’a kadar açık.

KEŞKEK SERVİSİ DE OLACAK

Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte en çok tercih edilen işletmelerin başında gelen Peysan Doğa Restoran, müşterilerini en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor. Adından sıkça söz ettiren işletme, lezzetleriyle de her müşterisinden tam not alıyor. Geniş ürün yelpazesi ile kaliteli hizmet sunduklarını ifade eden işletme sahibi Ümit Yürik, “Artık cumartesi günleri keşkek günü olacak. Yoğun talep üzerine organik ve lezzetli keşkeğimizi yapacağız. Tamamen el emeği ile dövülerek yapacağımız keşkeğimizi siz değerli müşterilerimize tattırmak istiyoruz. Öte yandan kahvaltı ve ızgara çeşitlerimizde hem en iyi tat hem de en iyi fiyat garantisi veriyoruz. Torbalı’ya sadece 10 dakikalık mesafedeyiz” şeklinde konuştu. Peysan Restoran, Torbalı Bayındır Yolu üzeri, Taşkesik ayrımı geçtikten sonraki ilk ayrımda sol tarafta yer alıyor.