TOBB Torbalı Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Süleyman Çınar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanları toplantısına katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yusuf Sarınay’ın teşrif ettiği, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıda TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları ve TOBB Genç Girişimciler Kurul Üyeleri yer aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında “Girişimcilik, Mentorluk ve Staj İş Birliği Protokolü” imzalandı.

PROTOKOL İMZALANDI

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB, Genç Girişimciler Kurulu (GGK) olarak 8 bin kişilik büyük bir aile olduklarını belirtti. Hisarcıklıoğlu, ülkenin ve milletin refahı, zenginliği için girişimciliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Girişimciler ne kadar güçlüyse, ekonomi de o derece güçlü ve rekabetçi olur. Yeni fikirler, dünyayı değiştiren inovasyonlar, hep gençlerden çıkıyor. İşte bu nedenle, ülkemizdeki girişimcilik ekosistemini geliştirmeyi misyon edindik.” değerlendirmesinde bulundu. Konuşmaların ardından Girişimcilik, Mentorluk ve Staj İş Birliği Protokolü imzalandı.

SÜLEYMAN ÇINAR’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR

TOBB Torbalı Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Süleyman Çınar toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi, “81 ilden gelen Genç Girişimciler Kurulu Başkanlarımız ile Birliğimiz çatısı altında bir araya geldik. Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan “Girişimcilik, Mentorluk ve Staj İş Birliği Protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. TOBB Torbalı Genç Girişimciler Kurulu olarak protokol kapsamında yapılacak olan çalışmalara bizler de destek sağlayacağız. Özellikle genç girişimciliğin gelişmesi ve yaygınlaşması konusunda çalışmalar yürüten ülkemizdeki en büyük genç girişimci ağı olan TOBB Genç Girişimciler Kurullarının oluşmasında ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasında bizlere gerçekleştirdiği önderlik ve destekleri için Birlik Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ve minnetlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.