Hem mimarlık hem de iç mimarlık alanında hizmet veren Mia Mimarlık, Uğur Mumcu Bulvarı, SGK karşısında İpek Alan- Mustafa Alan ve Ameneh Gögerçin tarafından Torbalı'ya kazandırıldı.

İŞİ ŞANSA BIRAKMAYAN DİSİPLİNLİ YAKLAŞIM

Ev içi dekorasyon yenileme, hobi bahçeleri, cafe-restaurant, fabrika, ofis, konut ya da mescit gibi projeleri tasarım sürecinden uygulama sürecine, projelendirip her aşamasında yöneten Mia Mimarlık, son teknoloji ile entegre program ve yöntemlerle, şantiye yönetiminden projenin yasal süreçlerinin takibine kadar her aşamada profesyonel bir yönetim sağlamakta. Ustalar ve malzeme tedarikçileri ile de sürekli iletişim halinde olan bir ekiple projeleri yöneten bir mimarlık ofisi olan Mia Mimarlık, en önemlisi de müşterilerle iletişimi sürekli kılarak, işin sonucunda hayal edilen mekanları yaratıyor.

Muhteşem konser için her şey hazır Muhteşem konser için her şey hazır

ÇELİK KONSTRÜKSİYON HİZMETİ

Girne Amerikan Üniversitesi’nde eşi İpek Alan ile birlikte akademik eğitimlerini tamamladıklarını ifade eden Mustafa Alan, küçük yaşlardan itibaren inşaat sektöründe yer alıyor. Alanyurt İnşaat adındaki babasının inşaat sektöründe uzun yıllar çalışan ve bu alanda önemli deneyim elde eden Mustafa Alan, şimdi de 2 ve 3 boyutlu mimari çalışmalarla hayalleri adeta gerçeğe dönüştürüyor. Ayrıca proje bazlı olarak da Ameneh Gögerçin’le birlikte mimarlık alanında da hizmet verdiklerini ifade eden Mustafa Alan şimdilerde çelik konstrüksiyon alanına da yöneldiklerini vve bu anlamda ilçede bir ilke imza attıklarını söyledi. Maliyet daha az, kurulum süresi kısa, prefabrikten çok daha sağlıklı olan lego gibi parça parça monte edilerek tamamlanan bu yapılar özellikle hobi bahçelerinin vazgeçilmezi olacak.