Torbalı’nın en eski gazetesi olma özelliğini taşıyan Büyük Torbalı Gazetesi’nde önemli değişikliklere imza atıldı. Gazetenin yeni Genel Koordinatörü İsmail Atahan Keçeci, Büyük Torbalı'nın sayfalarını renklendirerek haber içeriğine çevre ilçeleri de ekledi. Keçeci, yaptığı değişikliklerin ardından tanışma ziyaretlerine başladı. Bir ay içerisinde onlarca ziyaret gerçekleştiren Keçeci, günlerdir hazırlığını yaptığı büyük açılış bugün gerçekleşti.

AÇILIŞ KURDELESİNİ BELEDİYE BAŞKANLARI KESTİ

Ertuğrul Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerindeki yeni çalışma ofisinde yapılan açılışa Torbalı Belediyesi Başkanı İsmail Uygur, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Torbalı Jandarma Karakol Komutanı Sabit Keskin, Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ile sivil toplum örgütleri temsilcileri, dernek başkanları ve siyasiler katıldı. Ödemiş’te günlük yayın yapan gazetesi olan Keçeci’yi Ödemiş ve Beydağ’daki kurum müdürleri ve oda başkanları yalnız bırakmayarak açılışa teşrif etti. Büyük Torbalı Gazetesi’nin personelleri ve Keçeci, gelen misafirlerle yakından ilgilenerek ofis ve matbaayı gezdirdi. Büyük Torbalı gazetesinin temsili açılış kurdelesini Torbalı Belediyesi Başkanı İsmail Uygur, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, oda başkanları ve İsmail Atahan Keçeci birlikte kesti.

AÇILIŞ CANLI YAYINLANDI

Toplumun her kesiminden davetlilerin geldiği açılış internet üzerinden TV9 kanalında canlı olarak yayınlandı. TV9 kanalının sunucusu Ece Köseoğlu, gelen davetlilerle röportaj yaparken yayını binlerce kişi canlı yayından takip etti. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, gazetenin yeni yayın döneminde başarılar diledi. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar da iyi dileklerini belirten kısa bir konuşma yaparken, kurum müdürleri ve röportaj veren isimler Büyük Torbalı Gazetesi’nden övgü ile bahsettiler. Açılışta Ressam Mustafa Ali Kasap da canlı yayında İsmail beyin eşi Arzu hanımın resmini, gelen davetlilerle beraber çizdi.

TARAFSIZLIK İLKESİNE SADIK KALACAĞIZ

Büyük Torbalı Gazetesi Genel Koordinatörü İsmail Atahan Keçeci, yaptığı konuşmada "Ödemiş ve Kiraz ilçelerindeki iki gazetemizde de tarafsız bir şekilde yayın yapıyoruz. Beş yıldır medya sektöründeyim, ayrıca gazeteye ek olarak bütün matbaa işlerini ve reklam tabelalarını yapan ekibim var. Büyük Torbalı Gazetesi’nde tarafsızlık ilkesine sadık kalarak yayın hayatına devam edecek. Açılışa katılan herkese çok teşekkür ederim" diyerek sözlerini noktaladı.