Şehit Kadir Altuntaş Cumhuriyet Ortaokulunda görev yapan Okul Öncesi Öğretmeni Meltem Arıkan Dülek’in koordinesinde hazırlana E Twining projesi meyvelerini vermeye başladı. Avrupa ortaklı, Polonya ve Romanya’dan da ortakları bulunan, Türkiye’den de birçok okulun dahil olduğu ‘My Whole World My Father / Bütün Dünyam Babam’ projesi Avrupa’da da ses getireceğe benziyor. Projeye ortaklarının aralarındaki saygı ve sevgiye dayalı güçlü bağları ve işbirliği içindeki ekip çalışmaları sayesinde sosyal medyada hızlı bir şekilde ilerleme kaydediyorlar. Okul öncesi dönem çocuklarının sağlıklı gelişimi için babalarıyla diyaloglarını güçlendirmeleri ve sosyal paylaşımlarını artırmaları, erken yaşta kurdukları aile bağları köprüsünde daha emin adımlarla ilerlemelerini hedefleyen proje kapsamında çocuklar babalarıyla atölyeler gerçekleştiriyor.

BU ŞARKI ÇOK SEVİLECEK

Aileler, özellikle babalar, yoğun iş temposu nedeniyle çocuklarıyla daha sınırlı zaman geçiriyor. Bundan yola çıkarak babaları bu projeyle eğitim sürecine dahil etmeyi hedefleyen proje kapsamında Meltem Arıkan Dülek bir de şarkı hazırladı. Bütün Dünyam Babam isimli şarkı belki de bugüne kadar bestelenmiş ve yazılan ‘Baba’ temalı en güzel çocuk şarkılarından biri oldu. Avrupa’da da Türkçe söylenecek ve ezberlenecek olan şarkının söz ve müziğini Meltem Arıkan Dülek’e ait.

MELTEM ÖĞRETMEN’DEN TEŞEKKÜR

Şarkıyla ilgili açıklamalarda bulunan Meltem Arıkan Dülek, “Bütün Dünyam Babam şarkısı kurucusu olduğum, "My Whole World My Father" e twinning projesi için bestelenmiş bir şarkı. Öyle büyük bir emek var ki, hikayesinde... Biz çok sevdik, şimdi de sizlerin beğenisine sunuyoruz. Süreçte en çok yanımda olan,desteklerini esirgemeyen ve çok sıkı bir şekilde çalışıp emek veren, proje ekip arkadaşlarıma, düştüğümde kaldıran, desteğini esirgemeyen değerli arkadaşım Barış Can Atak’a, gülen yüzü ve enerjisiyle ilham verip, cesaretlendiren sevgili Anıl Atak’a, heyecanıma ortak olup, her saniyesini benimle bir planlayan, pozitif düşünceleriyle emek veren kıymetli öğretmenim Hidayet Uskal'a, sonsuz teşekkürler” dedi.