İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın işbirliği ile düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçkeleşen halı saha turnuvası dün başladı. 4 gruptan oluşan, 20 takımın yer aldığı turnuvada ilk gün nefesleri kesti. Tam 8 müsabaka dün tamamlanırken, maçlara izleyiciler de yoğun ilgi gösterdi. Muratbey Mahallesi’nde bulunan İpekli Tesisleri olarak da bilinen Metropark Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakalar, dostane bir şekilde gerçekleşti. Turnuvanın ilk gün sonuçları ise şöyle: Çankaya Kardeşler Plastik 4 - Hira Mobilya 3, Demirkıran 5- Subaşı Spor 0,  Pro Diş 5- Şahlift 5, Real Madrid 5-Real Brothers 0, United Akademi 2- Yün Taş İnşaat 2, Ay Yapı 11-Kızılateş 3, Caploomba 4-Çakırbey Spor 5, Torbalı Ticaret Odası 2-Yurtiçi Kargo 3. Ege 5, Rüzgar Yapı, Ahmetli Gençlikspor ve Bakan İnşaat ise haftayı bay geçirdi.

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞACAK

Öte yandan turnuva sonunda dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi olacak. Grup maçları sonrasında ilk ikinin bir üst tura ardından üst turlar ve finallerin oynanacağı müsabaka maçları hafta içi de devam edecek. 25’er dakikalık iki devreden oluşacak müsabakalar sonunda şampiyon olan takım 3 bin, ikinci takım 2 bin, üçüncü olan takım ise bin 500 liranın sahibi olacak. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci, centilmen futbolcuya, en güzek golü atan oyuncuya ve fark yaratan sporcuya da çeşitli ödüller verilecek.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından İbrahim Danış, “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla bir turnuva düzenliyoruz. Sıkı bir şekilde turnuvaya hazırlandık. Maçlarımız Pazar günler ile  Perşembe günleri oynanacak. Pazar günleri tüm takımlar birer maç yapmış olacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Bahçıvan Grup başta olmak üzere, Metropark Ailesi’ne , İstikbal Mobilya’ya, Ha-Ke Kereste’ye, Ekiz Motors’a, Stüdyo Aslıcan Özdim’e, By Bekir Korkmaz Kuaför Salonu’na, Prodiş’e teşekkür ederiz”  dedi.