Torbalı’da uzun süredir gıda sektöründe hizmet veren, özellikle hamburgerleriyle bir idol haline gelen Doğukan Ateş, Ertuğrul Mahallesi’ne Oburger’s isimli yeni lezzet durağı açıyor. Salı günü açılacak olan işletme kampanyalar ile başlayacak. Birbirinden lezzetli menülerin olacağı işletmede, karışık sandviç, ayran ile birlikte sadece 28 liraya satılacak. Öte yandan KFC, Popeyes gibi markalardan sevilen ve son yıllarda büyük bir kitle edinen çıtır tavukları da Torbalı’da yapacak olan ilk işletme olacak olan Oburger’s bu çıtır tavukları markalar gibi adetle değil kilo ile uygun fiyatlardan satışa sunacak. Yarım ve 1 kilo seçenekleri ile özel paketlerde satışa sunulacak olan çıtır tavukların müdavimleri oluşacak.

Bu Pazar gökyüzü rengarenk olacak Bu Pazar gökyüzü rengarenk olacak

PAKET SERVİS İMKANI

Öte yandan hamburger alanında uzman bir isim olan, daha önce Torbalı Mahallesi’ndeki işletmesinde bu alanda önemli bir kitle edinen Doğukan Ateş, yeni iş yerinde de bu lezzetlerini Torbalı sakinleri ile buluşturacak. Özel soslar, kendi hazırladığı burger köfteleri ile damakları çatlatacak olan Oburger’s, Torbalı’da bu alanda en iyi işletme olmaya aday konumda. 0 536 881 48 23 numaralı telefondan sipariş alarak adrese kadar paketleri ulaştıracak olan işletmede tek kural paket servisin minimum 50 liralık bir tutar olması.

BAŞ DÖNDÜREN MENÜLER

Ertuğrul Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, eski Ayaz Tekel olarak bilinen Berat Tekel’in arasında yer alan Oburger’s  konum olarak da iyi bir muhite sahip. Smile burger, bro burger, bacon burger, creamy mushroom burger, chicken burger, chicken sandviç ve ful karışık sandviç gibi seçenekleri sadece 15 liralık fark ile menü halinde satacak olan Oburger’s ayrıca kiloluk çıtır tavuklarla da hizmet verecek. Kanat, but, tenders gibi çıtır lezzetleri Torbalı’yla Salı günü buluşturacak olan Doğukan Ateş, tüm ilçe sakinlerini işletmelerine davet etti.