Kafe kültürünün her geçen gün daha da arttığı Torbalı’da üniversiteden yeni mezun olan iki kardeş sıra dışı bir kafe açtı. SGK karşısında açılan Mathilda Kafe, dizaynı, lezzetleri, konsepti ve müzikleriyle farkını hissettiriyor. Sıcak bir ortam kurarak müşterilerinin içini ısıtan kafede özellikle fiyatlar oldukça cazip durumda. Birçok kafeye göre ortalama yüzde 30 daha indirimli fiyat politikası uygulayan kafe önümüzdeki günlerde farklı programlara da imza atacak. Şiir günleri, kitap etkinlikler ve çeşitli söyleşilerle bir nevi ilçenin de ilk kültür kafesini açmış olan Ulaş ve Dilan Koçhan kardeşlerin işlettiği Mathilda Kafe, müşterilerini içtenlikle ağırlıyor.

ÖZEL LEZZETLER SİZİ BEKLİYOR

Kafeye girer girmez sıcak ve samimi bir gülümseme ile karşılaşan konuklar, birbirinden özel tatlarla da keyifli vakit geçiriyor. Sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra yöresel kahve çeşitleri ile yemeklerin de bulunduğu kafede içli köfte ve mantı da şu sıra en trend lezzetlerden. Evlere sipariş de alan Mathilda Kafe’de bir de özel bölüm bulunuyor. Camlı bölümde dileyen ders çalışıp sınavlarına hazırlanabilirken dileyen de özel toplantılarını daha sakin ortamda gerçekleştirebiliyor.

KOÇHAN KARDEŞLERDEN KAFEYE DAVET

Uşak Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu olan 24 yaşındaki Ulaş Koçhan ve Çukuroava Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunu olan 22 yaşındaki Dilan Koçhan’ın açtığı kafe kısa sürede büyük ilgi gördü. Akşam 00.00’a kadar açık olan kafelerine tüm Torbalılıları davet eden abi kardeş, “Torbalı’da farklı, olmayan bir kafe açmak istedik. Babamızın da desteği ile Mathilda Kafe’yi Torbalı’ya kazandırdık. Pandemiden önce açıldık ancak pandemi nedeniyle kafemizi kapatmak zorunda kalmıştık. Şimdi yeniden konuklarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Torbalılıları Mathilda Kafe’yi keşfetmeye ve tanımaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.