Bebek alışverişi alanında şanssız olan Torbalı’da, vatandaşların her aradığını bulabileceği, bebek ve annelerin ihtiyaçlarını tek bir noktada bulabileceği, bebek mağazası olan Dastini Bebe kısa bir süre önce açıldı. Tepeköy Mahallesi Erdinç Tekirli Caddesi (Foto Metin karşısı) üzerinde yer alan Dastini Bebe, Türkiye’nin en sayın bebek markalarından biri. Yaklaşık 2 ay önce Gülhan Güneş ve Serkan Yetkin tarafından ilçeye kazandırılan ve o günden bu yana ilçede önemli bir eksiği gideren Dastini Bebe, kıyafetten, bornoz takımına, bebek bakım ürünlerinden, bebek bezine, banyo gruplarından bebek arabası ve yataklarına kadar A’dan Z’ye  kadar bir bebeğin ihtiyacının tamamını karşılayabiliyor.

KALİTELİ MARKALAR UYGUN FİYATLARLA

E Bebek gibi dev mağazaların küçüğü olarak adlandırılabilecek olan Dastini Bebe’nin Torbalı şubesi haftanın 7 günü açık. Sadece Pazar günleri öğlen saatlerinde açık olan Dastini Bebe, onun dışında her gün sabah 09.00 itibariyle ilçe sakinlerine hizmet veriyor. Sadece bebek değil yeni doğum yapan annelerin de her türlü ihtiyacının karşılanabildiği mağazada kıyafetler ise yeni doğandan 14 yaş grubuna kadar her yaş grubuna hitap ediyor. En kaliteli markaları en uygun fiyatlarla ilçe sakinleri ile buluşturan mağaza, bebek giyimde de özellikle pamuklu ürünleri tercih ediyor.

ARTIK İZMİR’E GİTMEYE GEREK KALMADI

Yeğeni için Torbalı’da alışveriş yapacak yer bulamadığı için böylesine bir atılım yaptıklarını ifade eden işletme sahiplerinden Gülhan Güneş, “Torbalı’da çok yeniyiz. Henüz bizi keşfetmemiş, bu nedenle İzmir’e gitmek zorunda kalan ebeveynlerimiz var. Biz açıldığımız günden bu yana olumlu geri dönüşler almış, tüm ürünlerimizle kendimizi ispatlamış bir mağazayız. Kalite kadar ürünün hesaplılığına da önem veriyoruz. Bu anlamda da gelen ebeveynlerimiz mutlu ayrılıyor. Zaman zaman kampanyalarımız da oluyor. Bu kampanyalarımızı sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz” dedi.

Bu ne gamsızlık! Bu ne gamsızlık!