Görev süresince çalıştığı idarecileri ziyaret ediyor Görev süresince çalıştığı idarecileri ziyaret ediyor

Torbalı’nın en çok konuşulan işletfiyatına perakende satış’ sloganıyla geçtiğimiz yola çıkan, Bu fiyat en uygun kurbanlık etinden bile daha uygun. Öte yandan işletmede tüm ya da yarım kuzu alanlara kuzunun kilogram fiyatı sadece 250 liradan verilecek. Kurban alamayıp, bayram günü misafirlerine 4-5 kilo ya da daha az miktarda et almak isteyenler bu işletmeyi tercih edip, hem evine et sokmuş olacak hem de lezzetli etleri taban fiyattan almış olacak.

ÇİFTLİKTEN HALKA, ARACISIZ-KOMİSYONSUZ

Artan enflasyon, alım gücünün düşmesi bu yıl kurbanlıklara yan gözle bakılmasına neden oldu. Bu yıl kurbanlık kesemeyip evine kasaptan kiloyla et almak isteyenlerin imdadına yine

SÖZÜNDE DURDU

Torbalı halkına verdikleri sözü tutmaya devam edeceklerini kaydeden işletme sahipleri, ““Biz verdiğimiz sözde durduk. Bir gün değil her gün halk günü yaptık. Herkes yiyebilsin diye fiyatlarımızı daima uygun olacak. Kendi yetiştirdiğimiz ürünleri et tanzim satış noktası kurarak aracısız, komisyonsuz bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu bayram kurban kesemeyip, evine et götürmek isteyenlere yine gerekli kolaylığı yaptık. Hijyen, kalite ve uygun fiyatın birleştiği işletmemize herkesi bekleriz” ifadelerini kullandı.