Süper Amatör Lig’de Play Off’lara kalan Torbalıspor’da moraller yerinde. Play Off’u da başarıyla geçip Bölgesel Amatör Lig’e kalmak isteyen Torbalıspor’da taraftarlardan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür geldi. Torbalıspor ve Ayrancılarspor’a yaptığı desteklerle taraftarın gönlünde taht kuran Başkan Tekin’e Tepeköylüler Taraftar Grubu Tribün Lideri Baki Tütüncü, desteklerinden ötürü teşekkür etti. Tekin’in desteğini her zaman hissettiklerini belirten Tütüncü, diğer STK’lardan da aynı desteği beklediklerini ifade etti.

TAKIMIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDA DURACAĞIZ

Jandarmadan DEAŞ’e dev operasyon Jandarmadan DEAŞ’e dev operasyon

Tribün lideri Tütüncü yaptığı açıklamada “Sezon başı yönetimimizin ve Torbalı Belediyesi’nin destekleri ile çok güzel bir takım kuruldu. Maalesef sezon içinde işler istediğimiz gibi gitmedi ama sonu güzel oldu. Bir şans doğdu ve camia olarak bunu çok iyi değerlendirdik. Taraftar olarak da her zaman takımımızın arkasında duracağız. Play Offları da başarıyla geçerek eski günlere geri döneceğimize inancımız tam” ifadelerini kullandı.

“HİÇBİR ZAMAN DESTEĞİNİ BİZDEN EKSİK ETMEDİ”

Torbalı Belediye Başkanın Mithat Tekin’e de desteklerinden ötürü teşekkür eden Tütüncü, “Tesislerimiz belediyeye emanet. Her zaman yardımımıza koşuyorlar. Mithat Başkanımıza bu anlamda çok teşekkür ederim. Hiçbir zaman desteğini bizden eksik etmedi. Hem kulüp bazında hem de taraftar bazında. Diğer STK ve kurumlardan da aynı desteği bekliyoruz. Torbalıspor için herkes elini taşın altına koymalı. Bizim tek gayemiz camiamızın hak ettiği yerde görebilmek” ifadelerini kullandı.