Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye genelindeki belediye başkanları, Gaziantep’te düzenlenen 'Belediye Başkanları Çalıştayı'na katıldı. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin de çalıştay için Gaziantep’e gitti. Başkan Tekin bugün diğer başkanlarla birlikte Gaziantep esnafını ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yaklaşık 250’ye yakın CHP'li milletvekili, belediye başkanlarıyla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer gibi büyükşehir belediye başkanları da yer aldı.

DİĞER BAŞKANLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİ

Bugün başlayan çalıştay öncesinde aralarında Başkan Tekin’in de bulunduğu heyet Gaziantep esnafını ziyaret etti. Kah kahvede oturup vatandaşın derdini dinleyen Başkan Tekin, kah bir engellinin sıkıntılarına kulak verdi. Öte yandan Başkan Tekin, diğer CHP’li belediyelerin çalışmaları hakkında da bilgi alışverişinde bulunuyor. Başkan Tekin, 3 gün sürecek olan çalıştayın ardından Torbalı’ya dönecek. Yarın Genel Başkan Kemal kılıçdaroğlu’nun da katılacağı toplantıdan sonra 2 yılın değerlendirileceği atölye çalışmaları, yine imza projelerin yer aldığı atölye çalışmaları, online anket çalışmaları, paneller, tematik konulardaki startup sunumları da gerçekleşecek.

ŞEHİTKAMİL’DE ESNAFI GEZDİ

Pazar günü başkanlarla değerlendirme oturumu sonrası bitecek olan çalıştayda yer alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Belediye başkanlarımızın başarılı hizmetlerini artırmak ve vatandaşlarımız derdine derman olmak, çözüm olmak için buluşuyoruz. Bizim belediyelerimiz vatandaş için canını dişine takıp çalışıyor.” diyerek programın amacından söz etti. Öte yandan burada çekilen bazı fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm CHP’li belediye başkanlarımızın katılımı ile 18-20 Haziran Gaziantep Belediye Başkanları Çalıştayına katıldık. 11 Belediye başkanımız ile programın ilk gününde Şehitkamil ilçesinde saha ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik” açıklamasında bulundu.