Dün gazetemizde yayınlanan ‘Reyonda başka fiyat kasada başka’ başlıklı haberle ilgili söz konusu marketten bir açıklama geldi. Başdaş Marketçilik adına yapılan açıklamada, hatanın bir personel tarafından sehven yapıldığı, bunun için özür dilediklerini ifade edildi. İşte Başdaş  tarafından yapılan açıklamanın tam metni:

Değerli Hemşehrilerimiz;

10 yıla yakın süredir Torbalı bölgesinde siz değerli hemşerilerimize  ve Torbalı ekonomisine hizmet vermeye devam ediyor ve hız kesmeden yatırımlarımızı arttırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Başdaş ailesi olarak direkt ve dolaylı olarak yaklaşık 1000 kişiye istihdam sağlıyoruz. Yerli ve milli sermayenin temsilcisi olarak işimizi büyütmeye istihdama ve ekonomiye destek olmaya devam ediyoruz. Özellikle Covid-19 döneminde tüm Başdaş Personeli mağazalarımızda siz değerli müşterilerimize aralıksız hizmet vermeye canı gönülden devam etmektedir. Ayrıca Torbalı bölgesine Bir Tıkla En Tazesi Kapında sloganı ile online mağazacılık hizmetini de vermeye başladık. 

Torbalı Güncel Haber sitesinde Şirketimiz hakkında yayınlanan haber bizleri son derece üzmüştür. Sehven yapılan bu personel hatası mağazalarımızda ender görülen hatalardan olup tekrar etmemesi için  tüm mağaza çalışanlarımız düzenli olarak eğitim almakta, Mağaza yöneticilerimize gerekli özeni göstermeleri için uyarılar yapılmaktadır.

Mağdur olan müşterimizden özür diler, en taze, en kaliteli ve en hijyenik ürünler ile Torbalı Halkımızın hizmetinde olduğumuzu beyan ederiz.

Saygılarımızla

Başdaş Marketçilik