Kadın hastalıkları ve doğum alanında önemli başarılara imza atan Op. Dr. Rimah Aşkar Kostak, geçtiğimiz aylarda Torbalı'da özel klinik açmıştı. Kısa sürede adından söz ettiren başarılı hekim aynı zamanda ilçede özel muayenesi olan tek kadın, kadın doğum uzmanı. Bünyesinde birçok işlemi başarı ile yapan Op. Dr. Rimah Aşkar Kostak, böylelikle hastalarının hastane hastane gezmesine de son veriyor. En son teknoloji ürünü cihazların kullanıldığı klinikte, hastalarını kabul eden başarılı kadın doğum uzmanı, İzmir’in sayılı hekimlerinden biri olarak ön plana çıkıyor.

BİRÇOK İŞLEME BAŞARILI ÇÖZÜM

Doğum operasyonlarını anlaşmalı olduğu özel hastaneler ya da kişinin istediği özel bir hastanede gerçekleştiren Gebe takibi Op. Dr. Rimah Aşkar Kostak’ın kliniği Alpkent Mahallesi 1047. Sokak’ta Türker İnşaat’ın yanında yer alıyor. Yüksek riskli gebe takibi, ikili-üçlü tarama, tüp bebek, çocuk tedavisi(Kısırlık), idrar kaçırma tedavisi, kadın ve menopoz meme hastalıkları, ultrasonografi, doppler ultrason ve renkli ultrason gibi daha birçok işlemin yapılabildiği kliniğe ulaşmak ve randevu almak için 0 505 071 04 44 numaralı telefondan randevu almak yeterli.

SOSYAL MEDYADA AKTİF

Kostak ayrıca instagram hesabından da özel sorulara yanıt verdiğini belirterek, “Kadın doğum ve kadın hastalıklarıyla ilgili birçok işlemi kliniğimizde yapıyoruz. Hastamızı ya da çocuk bekleyen bireylerimizi hastane hastane dolaştırmaya son verdik. Kullandığımız cihazlar son teknoloji ürünü. Kaliteli ve hijyenik bir şekilde hizmet veriyoruz. Özellikle riskli gebelik, kısırlık tedavileri gibi birçok hekimin kaçındığı süreci de başarıyla takip ediyoruz. Ayrıca instagram hesabımda da danışanlarıma hamilelikle ilgili içerikler hazırlıyorum. Buradan da bize ulaşılabilir” ifadelerini kullandı.