Camide boğazını kesti Camide boğazını kesti

Uzman Psikolog Şerife Erküçük Yurtçu tarafından Eylül ayında açılan Yakamoz Psikoloji Merkezi Ertuğrul Mahallesi Dörtyol Mevkii 3040. Sokakta (Karaca Karşısı, Berat Business) Çocuk-Genç-Yetişkin- Ebeveyn-Kurumsal Danışmanlık alanlarında hizmet veriyor.  Destek alan danışanların kendini rahat ve güvende hissettiği bir merkez kurduğunu belirten Uzman Psikolog Şerife Erküçük Yurtçu; İstanbul’da Işık üniversitesi Psikoloji Bölümünü tam bursla kazanmış, %100 İngilizce eğitim alarak 2013 yılında onur derecesiyle mezun olan bir isim. Ege Üniversitesi Aile Danışmanlığında yüksek lisansını tamamlayarak Uzman psikolog-Aile Danışmanı unvanını da alan  Uzman Psikolog Şerife Erküçük Yurtçu, alanındaki tüm gelişme ve yenilikleri takip ederek, bir çok eğitime katılarak mesleki gelişimini her geçen gün artırmaya devam etmektedir. 

GELİŞİM VE ZEKA TESTLERİ UYGULANIYOR

Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergenler için Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, EMDR Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme, Çocuklar İçin Emdr Eğitimi, Bağlanma Travmaları Eğitimi, Öykülerle Terapi, Sanat Terapisi Eğitimi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu için Attentioner Uygulayıcı Eğitimi ve MOXO Dikkat Testi gibi eğitimler almıştır. Uzman Psikolog Şerife Erküçük Yurtçu kurumu olan Yakamoz Psikoloji Merkezinde Dikkat, Gelişim ve Zeka testlerinin de uygulandığını belirtiyor.
Hem yetişkin hem çocuklar için fazlaca psikolojik destek başvurusu aldığını belirten Uzman Psikolog Şerife Erküçük Yurtçu  danışanlarına bilimsel temelli en güncel yaklaşımlarla destek sağladığını ifade ediyor. 

SOSYAL ÇALIŞMALARA DE ÖNEM VERİYOR

Çocuklar için Sosyal Beceri Grup çalışmaları başta olmak üzere gençler, yetişkinler ve çiftlerle atölyeler düzenliyoruz” dedi. Ayrıca sosyal sorumluluğa da önem verdiğini belirten uzman psikolog, anaokullarındaki çocukların ebeveynlerine yönelik ücretsiz olarak Şiddetsiz İletişim semineri verdiğini belirtti. Şerife Erküçük Yurtçu Torbalı’da hem bireysel hem de gruplara yönelik destek vermekten, hem de geri dönüşlerden memnun olduğunu ifade ediyor.