Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu avantajlı hizmetler sayesinde son zamanlarda müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Burgan Bank, yeni dönemde de hız kesmeden hizmet ermeye devam ediyor. Son olarak kart kampanyaları ve dijital bankacılık kanalı aracılığı ile sunduğu uygun kredi hizmeti ile gündeme gelen banka, bu kez de artan gayrimenkul fiyatlarına karşı geliştirmiş olduğu yeni hizmeti ile gündeme geldi. Burgan Bank, son olarak Torbalı’da bulunan bir dükkan için ihale düzenlediğini duyurarak, dükkana ve ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANK SATILIK DÜKKAN İLANI

Burgan Bank’ın Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu bir ihaleye konu olan gayrimenkulün, Torbalı’da bulunan bir dükkan olduğu öğrenildi. Ayrancılar Mahallesi’nde bulunan 52 metrekarelik dükkan için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 320 bin TL, ihale katılım bedeli ise 15 bin 104 TL olarak açıklandı.

BURGAN BANK’TAN NASIL GAYRİMENKUL SATIN ALINIR?

Burgan Bank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkullerden herhangi birisine sahip olabilmek için öncelikle satın alınmak istenen gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelinin yatırılması gerekmektedir. Söz konusu yatırım işlemi ise banka şubeleri aracılığı ile yapılmalıdır. Burgan Bank hesaplarına şahsen aktarılan teminat bedelinden sonra banka ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmalı ve sözleşme sonrasında verilen Intengo bilgileri aracılığı ile sisteme giriş yapılmalıdır. Başarılı girişin ardından teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilmektedir.