Söz, nişan, kına ,doğum günü ve evlilik teklifi organizasyon hizmeti verecek olan Ayşegül Bodur Organizasyon sektöre ‘Merhaba’ dedi. İlçenin tanınmış fotoğrafçılarından olan Hamza Bodur’un eşi Ayşegül Bodur imzalı organizasyon firması sektöre damga vuracak. Hem kalitesi hem de geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet verecek olan Ayşegül Bodur Organizasyon kişiye özel konseptleriyle alanında fark yaratacak. Özenle hazırlanmış konseptleri genç çiftlerin beğenisine sunarak tam not almayı başaran organizasyon firmasının bir de sürprizi var. Açılışa özel seçilen tüm konseptlerde profesyonel fotoğraf çekimi ve instagram klibi ile birlikte sadece 1.000 TL olacak. Kampanyadan haberdar olan genç çiftler ise şimdiden yerlerini ayırtmaya başladı bile. Önümüzdeki günlerde yapacağı kampanyalarla adından söz ettirmeye devam edecek olan Ayşegül Bodur Organizasyon kısa sürede gösterilen ilgiden son derece memnun.

DEV KAMPANYA

Kına, Söz, Nişan, Doğum günü konseptleriyle genç çiftlerin tüm isteklerine cevap verecek olan Ayşegül Bodur Organizasyon kaliteyi uygun fiyatla buluşturdu.Açılışa özel olarak sunulan 1.000 TL kampanyalı fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken firma Torbalı ve çevre ilçelerden rağbet göreceğe benziyor. Fotograf ve video çekimlerinde Hamza Bodur Photography ile işbirliği yapan organizasyon firması kalite anlayışını önemsediğini gözler önüne serdi. Genç çiftlerin en özel günlerini güvenilir kişilere teslim edilmesi gerektiğini belirten Ayşegül Bodur ,geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetleriyle fark yaratmak istediklerini vurguladı.

“EN ÖZEL GÜNLERİNİZİ GÜVENİLİR KİŞİLERE TESLİM EDİN”

İstanbul ve Ankara başkanlarından Demir’e tam destek İstanbul ve Ankara başkanlarından Demir’e tam destek

En trend konseptlerle en özel anları ölümsüzleştirmek istediklerini belirten Ayşegül Bodur “Çiftlerimizin en mutlu günlerinde kendilerini özel hissettirecek konsept ve hizmetimizle yola çıktık Amacım sadece organizasyon malzemelerini yerleştirip gece sonunu beklemek değil Ben çiftlerimizin en özel anlarında onların hayallerine dokunmak ve sürekli yanlarında olarak anın tadını çıkarmalarını istiyorum. Çünkü bu anların tekrarı olmuyor. Uygun fiyata diye sunulan bazı hizmetler maalesef yıllar sonra pişmanlık olarak hatırlanıyor. Profesyonel ekibimizle birlikte hem çiftlerimizin sorunsuz bir organizasyon geçirmesini hem de profesyonel fotoğraf ve video çekimleri ile bu anları ölümsüzleştiriyoruz. Randevu almak isteyen müşterilerimiz Ayşegül Bodur Organizasyon sosyal medya hesaplarımızdan ve 0553 210 89 85 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler” dedi.