Birinci Amatör Lig’de şampiyon olarak adını Süper Amatör Lig’e yazdıran, yönetim, futbolcu ve taraftarıyla şampiyonluğu hak eden Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nde flaş gelişme yaşandı. Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan yeşil beyazlı temsilcimizin yönetimine sürpriz bir isim eklendi. İzmir ve Torbalı’da yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren, ilçenin en saygın iş adamlarından Utkucan Bahçıvan, Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün as başkanı oldu. Kulüp Başkanı Sezai Yün’ün bu yöndeki davetini seve seve kabul eden ve bu yolda Ayrancılar halkını ve Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nü yalnız bırakmayan Utkucan Bahçıvan, iş dünyasındaki başarılı tecrübelerini şimdi spor dünyasına da yansıtacak.

BAŞKAN YÜN: EL ELE VEREREK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Kulübün tarihe geçen Başkanı Sezai Yün, “Utkucan Bahçıvan bizim çok yakın dostumuz. Kendisinin kapısını ne zaman Ayrancılar için çalsak bizi geri çevirmedi. Aynı zamanda kulüp sponsorlarımızdan biriydi. Neredeyse hiçbir maçımızı kaçırmadı. Tribündeki yerini Triyandalılarla birlikte aldı. Kulübümüzde bundan sonra as başkan olarak sorumluluk alması bizi çok sevindirecek. El ele vererek nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

UTKUCAN BAHÇIVAN: HEDEFLERİ OLAN TAKIM OLUŞTURACAĞIZ

 İş dünyasının yanı sıra aktif siyaset dünyasında da önemli roller üstlenen Utkucan Bahçıvan, “Ayrancılar’la yakından bir gönül bağım var. Burada yatırımlarımız da sürüyor. Bir sürücü kursumuz yine orada hizmet veriyor. Ayrancılar’ın sportif anlamda başarılı olması beni ayrıca gururlandırıyor. Bugüne kadar destekçisi, taraftarı olduğum kulüpte şimdi yönetici sıfatıyla  görev almak beni de heyecanlandırıyor. Sezai Başkanımıza bu nazik daveti için çok teşekkür ediyorum. Hedefleri olan bir takım oluşturmak için hep birlikte çalışmalarımıza başlayacağız. Hayırlı olsun” dedi.