Torbalı’da bugüne kadar on binlerce kişiyi ehliyet sahibi yapan Özel Ege Sürücü Kursları, Ayrancılar’da da yeniliklerini sürdürüyor. Ege 4 Sürücü Kursu’nun bulunduğu Ayrancılar’daki kurs merkezine son teknoloji ürünü simülasyon aracını kazandıran başarılı eğitim kurumu, buradaki sürücü adaylarına büyük kolaylık kazandırdı. Yenilikleri, çağa ayak uydurması, taleplere karşılık vermesiyle Türkiye’nin en iyi kurumlarından biri olan Ege 4 Sürücü Kursu’nda artık öğrenciler, arabaya binmeden, araç kullanma pratiğine sahip olacak. Kendi mülkünde, çoğu yıllardır bünyesinde bulunan donanımlı eğitmen kadrosuyla eğitimlerini sürdüren Özel Ege 4 Sürücü Kursu’nda ayrıca tablet bilgisayarlarla adaylar, önceden sınav deneyimi yaşama fırsatı da buluyor.

GERÇEK ARABA HİSSİ

Özel Ege 4 Sürücü Kursu, kursiyerlerine simülasyon aracı ile sınav öncesi eğitim vermeye başladı. Simülatör gerçek araçlardaki gibi kornası, emniyet kemeri ve el freni ile öğrenmede bütünlük sağlıyor. Ayrıca araç korkusu olanlar da korkularını bu sayede daha çabuk atmış oluyor. Ege 4 Sürücü Kursu Müdürü Mehmet Burak Barış, “Tamamen gerçek araba hissi veren ve kullanım hatalarınızı önceden tespit etmenize yarayan bu özel cihaz ile artık kursiyerlerimiz oyun oynar gibi araç kullanacak. Kursiyerlerimiz bu şekilde tamamen sanal bir şehirde üstelik akan trafikte direksiyonlarını geliştirecekler.” dedi.

USTA ÖĞRETİCİLER YARDIMCI OLACAK

Usta öğreticilerin yardımcı olacağı simülatörlü eğitim sisteminde kursiyerlerin debriyaj, fren ve gaz pedal antrenmanını yapma imkânı bulacağını ifade eden Barış, bu sayede kursiyerlerin sınav öncesi hatalarını, aracın koltuğuna oturmadan önce görme şansı yakaladığına dikkat çekti. Barış konuşmasını şöyle tamamladı: “Simülatör ile çalışan öğrencilerimiz araçla yapılan derslerde fazla zorlanmıyor. Dolayısıyla ilk dersten itibaren öğrenmeye daha çabuk yoğunlaşıyorlar. Gerçek araçlardaki gibi kornası, emniyet kemeri, vitesi ve el freni ile öğrenmek hem eğitimde bütünlük sağlıyor hem kalıcı oluyor” dedi.

BİLGİSAYARLI SINAV DESTEĞİ

Verdiği güven, sağladığı imkanların yanında, teorik ve pratik eğitimdeki kalitesinden bir gün bile taviz vermeyen Bahçıvan Grup bünyesindeki Özel Ege 4 Sürücü Kursu, araç filosuyla da bir numara konumunda. Direksiyon parkurunun yanı sıra dev teknoloji yatırımlarına da imza atan başarılı eğitim kurumunda elektronik ortamda sınava giren öğrenciler için kurumda özel bir bölüm oluşturuldu. Bu bölümde adaylar özel bilgisayarlarla, sınavdaymış gibi veri tabanındaki soruları çözüyor. Özellikle ileri yaştaki adaylar ve bilgisayarla yeterince tanışamamış handikaplı gruplara yönelik atılan bu adım ile aday önceden sınav tecrübesi kazanarak, sınav ortamında bilgisayarlara yabancı kalmamış oluyor. Özel olarak hazırlanan, global sürücü kurslarının kullandığı sistemlerle ilk yardım ve trafik eğitimlerini alan adaylar, sadece sınava değil hayata da hazırlanmış oluyor. Ayrıca Türkiye’de mobil uygulaması bulunan ilk eğitim kurumu olan Özel Ege Sürücü Kursu, android ve İOS uyumlu uygulamasıyla adaylar istediği yerden deneme sınavlarına girip tecrübe kazanabildiği gibi, teorik bilgilerle sınavlara ve hayata hazırlanmış oluyor