Ayrancılar’da çok özel bir evlilik teklifi organizasyonu gerçekleşti. Yaklaşık bir yıl önce ‘Görücü usulü’ bir şekilde baskılar sonucu bir araya gelen ve kısa süre sonra birbirlerini deliler gibi sevmeye başlayan Umut Nazmi Solak ve Aslıcan Sürer çifti evlilik yolunda önemli bir adımı attı. Ayrancılar’da oturan Solak, kız arkadaşını kardeşine yemeğe götürüyor gibi yaparak Üç Pınarlar Rekreasyon Alanı’na götürdü. Burada Tiyatro Kıvılcım Ali Can Devren Organizasyonuyla müthiş bir evlilik teklifinde bulunan Solak’a Sürer’in cevabı ‘Evet’ oldu.

ÖNCE KARŞI ÇIKTILAR

Tanışma hikayelerini ve evlilik teklifi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Umut Nazmi Solak, “Bizim tanışma hikayemiz şu şekilde başladı: Benim babam ve Aslı’nın halası arkadaşlardı, babam hastanede çalışırken Aslı halasıyla beraber hastaneye gidiyor orada babam görüp benim için beğenmiş. Sonra halasına belirtmiş bu durumu ‘Erkek arkadaşı falan var mı?’ diye. Halası da Aslı’ya sormuş ikimiz de ilk başta ‘Görücü usulüyle evlilik mi olur?’ diye karşı çıktık tabi. Sonra iki taraftan gelen ısrar sonucu halasında buluşturulduk. Daha sonrasında farklı yerlerde buluşmalarımız devam etti. Her geçen gün biraz daha yakın oluyorduk. Çeşitli zorluklar atlattık. Bugüne kadar geldik, şuan 1. Senemize son 1 ayımız kaldı. Hayırlısıyla 1 sene değil bir ömür beraber olmaya yemin ettik zaten” dedi.

YAKINDA EVLENECEKLER

Açıklamalarını sürdüren Solak, “Teklife gelirsek de doğal olarak haberi yoktu, kız kardeşime yemeğe gittiğimizi sanıyordu. Evimizin bu kadar yakınında olacağını düşünmüyordu, kendisi de söyledi zaten markete gitsem görecekmişim diye. Bence güzel ve stresli bir teklifti, aynı şekilde kendisi de öyle düşünüyor. Birbirimizden gelen her şeye razı olduğumuz sürece gönüller bir olsun gerisi boş.” dedi. Solak ayrıca kusursuz bir organizasyona imza atan Tiyatro Kıvılcım-Organizasyon’a ve yöneticisi Ali Can Devren’e teşekkür etti.