Birinci Amatör Lig’de perde bu hafta aralanıyor. Koronavirüs nedeniyle iki yıldır liglerde mücadele edemeyen Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon için hazırlıklarını büyük oranda tamamladı. Bu süreçte transferlerini tamamlayan Sezai Yün başkanlığındaki yeşil beyazlı ekip, Salı ve Perşembe günleri ilçe stadında idmanlarını gerçekleştiriyor. Eski milli futbolcu ve aynı zamanda akademisyen olan Nedim Burak Yıldırım’ın teknik direktörlüğünü üstlendiği temsilcimiz cumartesi günü Hilal Spor ile karşılaşacak. Saat 11.00’daki müsabakaya tüm ilçe sakinleri davet edildi.

TECRÜBELİ VE YILDIZ İSİMLERLE ANLAŞTI

Hedefine grup şampiyonluğunun yanı sıra Süper Amatör Lig’i koyan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, Gökhan Eşsiz, Mehmet Burak Barış, Bilal Akgün, Erhan Gündüz, Tayfur Görmez, Recep Yalçınkaya, Davut Çelik gibi üst lig tecrübeleri bulunan ve özellikle İzmir futbol camiasının peşinden koştuğu yıldızlarla anlaştı. Bu süreçte iki de hazırlık maçı yapan temsilcimiz, gösterdiği performansla umut verdi.

SAZAİ YÜN: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Takımın güzel bir uyum yakaladığını ifade eden Kulüp Başkanı Sezai Yün, “Takımımızda her şey yolunda gidiyor. Oyuncularımız uyum sürecini iyi atlattı. Zaten birçoğu birbirini tanıyan oyuncular. Bu bizim için büyük avantaj. Nedim hocamız, tüm oyuncularımızla yakından ilgileniyor. Ayrancılarlı gençlerimiz de tecrübe edinme şansı bulacak. Hedefimiz şampiyonluk. Önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’e çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Ayrıca, bizim dışımızda ligde 3 Torbalı takımı daha bulunuyor. Onlara da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.