Torbalı’da kurs alanında çıtayı zirveye çıkaran, ilçe merkezinde iki şubesi bulunan Özel Bertan Çatak Eğitim Kurumları, Torbalı’da gelişmiş olan eğitimi sistemini Ayrancılar’a taşıyor. Bölgede yaşanan eksiklik ve bölgenin talebi üzerine Ayracılar’da öğrencilerin hedefindeki en iyi liseleri kazanabilmeleri için 3.şubesini açacak olan Özel Bertan Çatak Eğitim Kurumları, çağdaş eğitim yaklaşımını rol alan, yenilikçi ve vizyoner eğitim sistemiyle Ayrancılar’daki öğrencilerin başarısı için katkı sunacak. İlçede kendini bu alanda ispatlayan, lise ve ortaokul seviyelerinde önemli Türkiye dereceleri yakalayan Özel Bertan Çatak Eğitim Kurumları, Ayrancılar’da da öğrencileri hayata hazırlayacak.

BERTAN ÇATAK İLE ZİRVEYE

Torbalı’da hem üniversite hem de lise sınavlarına yönelik başarılı bir şekilde eğitim çalışmalarını sürdüren ve bu anlamda rüştünü ispatlayan Özel Bertan Çatak Eğitim Kurumları, şimdi Ayrancılar’a açılıyor. Kısa süre sonra Ayrancılar Mahallesi, 64/1 sokakta açılacak olan bu kurs merkezi, en iyi liseyi kazanmaları için öğrencilerin en büyük yardımcısı olacak. Ayrancılar’da 12 kişilik özel sınıflar, birebir dersler ve etütler, zengin yayın ve dijital içerik desteği, etkin rehberlik çalışması ile bölgede farkını hissettirecek olan Özel Bertan Çatak Eğitim Kurumları, yeni şube için hazırlıklarını tamamladı. Önceliği her zaman kitlesel başarı olarak gören Özel Bertan Çatak Eğitim Kurumları, Alanında uzman, kendine inanan, yaratıcı, geleceğe umutla bakan bir öğretmen kadrosuna sahip durumda.

ÖZEL BERTAN ÇATAK EĞİTİM KURUMLARI HAKKINDA

Matematik öğretmeni olan Bertan Çatak, 2004 yılından beri gerek İzmir'deki çeşitli kurumlar bünyesinde gerekse kendi kurduğu kurumlarda çalıştıktan sonra edindiği bu tecrübeler ile 2017 yılında Bertan Çatak Eğitim Kurumları'nı Torbalı'da kurmuştur. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan bir kurum olup tecrübeli ve alanına hakim öğretmen kadrosu ile yüzlerce öğrenciye her yıl eğitim vermektedir. Öğrencilerine liseye ve üniversiteye hazırlık eğitimi verilirken bunu sınıf seviyelerine göre eğitim vererek yapmaktadır. Kurulduğu günden itibaren her yıl istikrarlı bir büyüme sağlamış ve her geçen gün gücüne güç katmıştır. Bu gücü ise üniversitelerin çeşitli bölümlerine ve kaliteli eğitim veren liselere yerleştirdiği öğrencilerinden almıştır. Bu sayede de ilçemizde eğitim-öğretim hizmetlerinde ön sıralarda kendisine büyük bir yer edinmiştir.