Natural Productsby Nihan Yıldırım, cumartesi günü Ayrancılar’da görkemli  bir şekilde açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun başta olmak üzere birçok önemli isim katıldı. İnönü Mahallesi İzmir-Aydın caddesi üzerinde hizmete açılan Natural Productsby Nihan Yıldırım, birbirinden doğal kozmetik ürünleri müşterilerine sunuyor. Tamamen doğal ve çevre dostu ürünlerin kullanıldığı işletmede ürünler ise kesinlikle hayvanlar üzerinde test edilmiyor. 

EN DOĞAL KOZMETİK İŞLETMESİ

Natural Productsby Nihan Yıldırım işletmesinde eşek sütü sabunu, deve sütü sabunu, bıttım sabunu, kükürtlü sabun, lavantalı sabun, argan yağlı sabun, şampuan, cilt bakım ürünleri, kolonya çeşitleri, oje çıkarıcı, erkek bakım ürünleri, deodorant çeşitleri, parfüm, güneş bakım ürünleri, makyaj, uçucu yağlar gibi tüm vatandaşların kullandığı ürünler yer alıyor.  En doğal kozmetik işletmesinin işletmeciliğini ise kadın girişimci Nihan Yıldırım yapıyor. Ürünler hakkında bilgi veren Yıldırım, faydaları hakkında da bilgi verdi.  Yıldırım ürünlerin faydalarını tek tek şöyle sıraladı:

Eşek Sütü Sabununun Faydaları Nelerdir?

Sivilce, siyah nokta ve aknelerin giderilmesine yardımcıdır. Cilt kararmaları ve cilt lekelerine karşı etkilidir. Cildi gençleştirir ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcıdır. Cildin sıkılaşmasını ve dolgunlaşmasına yardımcıdır. Ciltteki nem oranını dengeleyerek sağlıklı ve parlak bir görünüm sağlar. Alerji durumlarında ortaya çıkan cilt kızarıklıkları ve kaşıntılarını azaltır. Hücreleri yenilediği için, yaşlılık lekelerinin azalmasına yardımcıdır. Sedef ve egzama gibi cilt hastalıklarına karşı rahatlatıcı özelliği vardır.

Deve Sütü Sabununun Faydaları Nelerdir?

Cildin nemli kalmasını sağlar.  Zamanla yıpranmış cildinize doğal bir görünüm kazandırır. Anti sedef özelliği vardır.  Herkes için büyük bir problem olan, sivilce ve aknelere iyileşmesine yardımcıdır.  Kuru cilde sahip kişiler için oldukça yararlıdır ve kuru ciltlere iyi gelmektedir. Hücreleri yenilediği için, yaşlılık lekelerinin azalmasına yardımcıdır.
Argan Yağlı Sabununun Faydaları Nelerdir?

Argan sabunu içindeki antioksidan sayesinde güneş ışınlarında bulunan serbest radikallerin cildimize zarar vermesini önler. Cildin nemlendirir.  E vitamini sayesinde renk açıcı olarak kullanılır.  Ciltteki hiperpigmentasyon sorunlarını giderirken, koyu lekelerin giderilmesine katkı sağlar. Cilt kusurlarını giderirken daha sakin bir cilt yapısı bırakır İçeriğindeki antienflematuar özellik sayesinde, cilt rahatsızlıklarına sebep olan semptomları azaltır ve cildi yatıştırır. Yaralarda, kesiklerde hızlı iyileşmeyi sağlar. Bununla birlikte kaşıntı, kızarıklık gibi iritasyon kaynaklı rahatsızlıklara da iyi gelmektedir.
Bıttım Sabununun Faydaları Nelerdir?

Bıttım sabunu, saçların beyazlamasını geciktirir ve saçlar için iyi bir arındırıcıdır, Saça hacim vererek gür ve dolgun görünmesini sağlar, Saçlarınızın su ve yağ dengesini ayarlar, Egzama, yara, mantar gibi cilt hastalıklarında yardımcı rol oynar, Ciltte oluşan akne ve sivilcelerin giderilmesine yardımcıdır, Antiseptik özelliği ile deride ve saçlarda oluşan mikropları öldürür, Gözenekleri açar, varisleri rahatlatır. 

Kükürt Sabununun Faydaları Nelerdir?

Cildi derinlemesine temizler ve arındırır. Ciltteki ölü tabakayı temizler. Cildin pürüzsüzleşmesine yardım eder. Sivilce ve akneleri kurutucu özelliğe sahiptir. Antiseptik ve anti bakteriyeldir. Ciltte yağlanmaya sebep olan yağ salgısını azaltır. Yağlı ciltlerin yağ ve su oranını dengeler. Cilde zararlı mikroorganizmaların yerleşmesini önler. Siyah noktaların yok olmasını sağlar ve yenilerinin oluşumunun da önüne geçer. Cilt için adeta peeling gibidir. Gözenekleri açar, cildin rahatça nefes almasını sağlar. Egzama, sedef ve özellikle mantar gibi cilt hastalıklarını iyileştirmeye yardım eder. Seboreik dermatit, vulgaris ve rozase gibi cilt hastalıklarının tedavisinde de işe yarar. Sıcak havada kullanıldığında terlemeyi azaltıcı etki gösterir. Kaşıntıyı alır, uyuz problemini ortadan kaldırır. Saçtaki mikropları öldürür. Saçlar için iyi bir temizleyici ve arındırıcıdır. Saç dökülmelerini ve kırılmalarını önler. Saçları doğal bir şekilde güçlendirip onları besler ve parlatır. Saçlarda oluşan, özellikle de küçük çocuklar arasında hızlıca yayılan bit sorununun önüne geçer.