Akşam saat 21.50 sularında Yeni Sanayi Mahallesi Devlet Karayolu kenarında bulunan elektirik trafosunun önünde erkek cesedi gören Özgür Kalenderoğlu isimli bir vatandaş durumu polisi bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 acil sağlık ekipleri yerde yatan kişinin öldüğünü belirledi. Olay yerinde 112 ekiplerinin ilk incelemesinde yaşlı adamın hava sıcaklığından dolayı kalp krizi geçirerek, yaşamını yitirdiği öne sürüldü. Hayatını kaybeden 67 yasındaki Halil Karahalil'in emekli olduğu ve yıllardır sokaklarda yaşadığı öğrenildi. Talihsiz adamın üzerinden ise 1 adet banka kartı, 230 TL nakit para ve kimlik çıktı.

"NABZINA BAKTIM ÖLMÜŞTÜ"

Hayatını kaybeden 67 yasındaki Halil Karahalil'in cesedini görüp, polise haber veren Özgür Kalenderoğlu, ifadesinde yoldan geçerken kokuyu fark edip yaşlı adamı bulduğunu söyledi. Birkaç kez amca diyerek seslendiğini ifade eden Kalenderoğlu, "Yoldan geçerken bir ceset kokusunu fark ettim. Daha sonra trafonun yanında hareketsiz yatan yaşlı amcayı gördüm. Önce amca diyerek defalarca seslendim, sonra cevap vermeyince nabzına baktım. Sanırım önce baygındı çünkü nabzı az da olsa vardı ama sonra tamamen nabzı gitti. Bu sırada 155 ve 112'ye bilgi verdim ama yaşlı amca ölmüştü çoktan" dedi. 

İHA

Kaynak adres : http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Aydin-da-sicaktan-bayilan-yasli-adam-hayatini-kaybetti.htm?ArticleID=349748