35 yıllık tecrübesiyle lezzetli yemekler yapan ve son 21 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesi Aş Evleri Müdürlüğünde hizmet vermiş olan Hamit Gez, Tepeköy Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinden Göveç Ev Yemekleri adı altında müşterilerine kaliteli hizmet veriyordu. Gez, artan talep üzerine iş yerini büyütmek adına yeni yerine taşındı. Şehit Teğmen Serdar Genç Meydanı’na (İş Bankası yanı) taşınan Hamit Gez, şık konsepti ve daha geniş yemek seçenekleriyle ilçe sakinlerini ağırlamaya başladı. Kısa sürede ‘Çorbacıların kralı’ lakabını alan ve bu alanda ilçenin en iyisi olan Hamit Gez, eşiyle birlikte yeni dükkanını işletiyor.  

FARKLI MENÜ LEZZETLİ YEMEKLER

Sabah saat 04.00 ile akşam saat 17.00’a kadar hizmet verdiklerini ve işletmesinde günlük yemek yapıldığını belirten lezzet ustası, “Uzun yıllar İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalıştıktan sonra Torbalı’da kendi işletmemi açtım. İlçedeki eksikliği fark eder etmez ev yemekleri ve çorba çeşitlerinin bulunduğu lezzet menüsü oluşturduk. Yaklaşık 2 yıl Hükümet Caddesi’nde hizmet verdim. Oradaki dükkan küçüktü. Müşterilerin taleplerine yetişmekte zorlanınca daha büyük ve daha şık bir konsepte ulaşmak adına yeni dükkanımıza taşındı. Yemek ve çorba çeşitlerimiz günlüktür. Başta çorba olmak üzere güveç yemekleri, Ege yemekleri ve daha birçok çeşitte iddialıyız” dedi.

ÇORBADA İDDİALI

Çorba çeşitlerinde iddialı olduklarını belirten Hamit Gez, “Fiyat ve lezzet konusunda benzersiz olduğumuz için misafirlerimiz bizi tercih etmeye devam ediyor. Et ve kemik suyundan hazırlanan ve katkı maddesi bulunmadan yaptığımız çorbalarımız korona virüsüne karşı da bire birdir. İlk günkü aşk ile menülerimizi hazırlıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi burada ağırlamaktan onur duyacağız” şeklinde konuştu.