Geçtiğimiz aylarda Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un katılımı ile hizmete açılan Fenix Garage, verdiği hizmetle Torbalı’da çıtayı yükseltti.  Alanında uzman personellerin çalıştığı Fenix Garage, dünyaca ünlü firma olan Castrol’ün de anlaşmalı servisi olarak hizmet veriyor. Fenix Garage Auto Detailing işletmesinde araç bakımının yanı sıra detaylı temizlik, pasta cila, boya koruma, oto folyo kaplama, seramik kaplama,  araç bakım stüdyosu gibi işlemler de yapılıyor.  Eskiyen veya yıpranan araçların bırakıldığı işletmede yapılan işlemler sonucunda adeta aracınızı tanıyamıyorsunuz. Yapılan işlemleri en kaliteli ürünlerle ve uzman ekiplerle yapan işletme bu alanda Torbalı’nın diğer ilçelerde tanınmasını da sağladı.

5 YIL DEĞİŞİM GARANTİLİ

Bayındır, Selçuk, Ödemiş, Tire, Gaziemir, Menderes gibi çevre ilçelerden müşterileri olan işletme yaptığı işçilik ile müşterisini memnun bırakıyor. Oracal cam filmi ve araç kaplama yetkili uygulama merkezi olarak da hizmet vermeye başlayan işletme, işlemlerine garanti süresi de veriyor. Özellikle araçlarını boyatarak değer kaybı yaşatmak istemeyen vatandaşların tercihi olduklarını ifade eden  işletme sahipleri Abdullah ve Osman Güncan kardeşler, “Araç kaplama, pasta cila, boya koruma, oto folyo kaplama, seramik kaplama gibi birbirinden önemli işlemleri yapıyoruz. İşlemlerimizde garanti süresi de vardır. Mesela aracınızı boyatarak değer kaybettirmek istemeyen müşterilerimize araç kaplama hizmeti sunuyoruz. Ve bu hizmetimizin 5 yıl garantisi de bulunuyor. Dileyen müşterilerimizi işletmemize bekleriz” ifadelerini kullandı.

KADINLAR İÇİN ÖZEL BEKLEME ALANI

Güncan kardeşler, işletmelerinden ilk öncelik müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek, “Torbalı’ya en iyi hizmeti vermek için uzman ekibimizle çalışıyoruz. Kullandığımız ürünler birinci sınıf kalitededir. İlk önceliğimiz daima müşteri memnuniyetidir. Bu konuda bizim referansımız yine müşterilerimizdir” ifadelerini kullandı. Açıklamalarını sürdüren Güncan Kardeşler, “İşletmemizde kadın müşterilerimize özel bölüm mevcuttur. Gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecek alanları var. Tüm Torbalı halkını işletmemize bekleriz” ifadelerini kullandı.