Torbalı’da 6 ay önce kapılarını hizmete açan Dinler Rent A Car, son model arabalardan oluşan geniş filosu ile araba kiralamak isteyen herkese, en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor. Şerefhan Dinler ve Metin Güler, Torbalı’da bu açığı görerek oto kiralama sektörüne geçiş yaptı. Torbalı Tepeköy Mahallesi Karaman Otel karşısında işletmelerini hizmete açan Dinler ve Güler, geniş araç filosu ile Torbalı halkına hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti.

 MÜŞTERİ MEMNİYETİ ÖN PLANDA

Son model araçlarla hizmet verdiklerini belirten başarılı girişimci Şerefhan Dinler “Sadece bireysel müşterilere değil, firmalara da hitap ediyoruz.” dedi. Günlük, haftalık ve aylık kiralama seçeneklerine sahip olan işletme, aynı zamanda hizmet kalitesini daha da yukarı çekecek adımlar da atacak. İşletme sahiplerinden Dinler, “Hem firmalara hem de bireysel olarak kiralama yapıyoruz. Özellikle Torbalı’da bulunan fabrikalara özel hizmetler de sunacağız. Kaliteli hizmetin adresi olacağız. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz ve tutmaya devam edeceğiz” dedi. 

GÜLER’DEN DAVET

180 liradan başlayan fiyatlarla araç kiraladıklarını ifade eden işletme sahiplerinden Metin Güler, “Torbalı’da bu anlamda eksiklikler olduğunu seziyorduk. Biz de bu alana yatırım yaptık. Uygun fiyata, kaliteli araçlarla ihtiyaçlarını karşılamak isteyenleri dükkanımıza bekliyoruz. Her türlü kolaylığı yaparak, aracı kiralayandan yana adımlar atarak farkımızı ortaya koyuyoruz. İlerleyen dönemde araç filomuzu daha da genişleteceğiz. Tüm Torbalılıları hem araçlarımızı görmeye hem de çayımızı içmeye ofisimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.