Terhisine 38 gün kala kayboldu!20 yaşındaki Torbalılı Deniz Koç, vatani görevini yapmak için Ankara’nın Sincan ilçesine gitti. Terhisine son 38 gün kala ortadan kayboldu. Kendisinden bir daha haber alamadıklarını ifade eden Koç Ailesi, oğullarının hayatından endişe ettiklerini belirterek, evlatlarının bulunması için yetkililerden yardım elinin uzatılmasını bekliyor.

OĞLUM NEREDE!

Vatani görevini yapmak için 6 ay önce evinden çıkan 20 yaşındaki Deniz Koç, acemilik dönemini yapmak için İzmir’in Narlıdere İlçesine gitti. 1 aylık dönemini tamamladıktan sonra usta birliğine teslim olmak için Ankara’nın Sincan ilçesine gitti. Vatani görevini burada gerçekleştiren ve iddiaya göre hiçbir problemi bulunmayan Deniz Koç, her gün telefonla ailesi ile görüşüyordu. Terhisine son 38 gün kala bir daha ailesi ile iletişime geçmeyen ve o günden bugüne 43 günün geçtiğini ifade eden anne Ramziye Koç, oğlunun nerede olduğu ve ne durum da olduğu konusunda hiçbir bilgiye sahip olmadıklarını ifade etti.

CUMHURBAŞKANINÐAN YARDIM BEKLİYORUM

43 gündür kayıp olan evlatları konusunda hiçbir bilgiye sahip olmadıklarını vurgulayan anne Remziye Koç, “Oğlum askere gittiğinde her gün telefonla görüşüyor bir birimizle sohbet ediyorduk. Terhisine 38 gün kala kendisinden bir daha haber alamadık. Ne olduğunu bilmiyoruz. O günden bu güne kendisine ulaşmak için başvurmadığımız yer kalmadı. Savcılığa başvurduk. Günlerdir yatamıyorum. Oğlumdan gelecek haberi bekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’dan yarım bekliyorum. Oğlum askerde kayboldu lütfen yardım eli uzatın. Bana yardım edin” şeklinde konuştu.