1980’li yılların efsaneleşmiş mekanı olan ‘Bakraç’ yeniden küllerinden doğarak bugün itibariyle kapılarını hizmete açtı. İlçenin tanınmış isimlerinden Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şerif Tekinkök ile Enis Üzrek’in ortaklaşa açtığı Bakraç Restoran, 400 metrekare alanda hizmet vermeye başladı. Anıların yeniden canlanacağı Bakraç Restoran en büyük özelliği aile yeri olduğunu belirten Şerif Tekinkök, geniş ürün yelpazesi ile hizmet verdiklerini ifade etti.

TÜM TORBALI HALKINI BEKLİYORUZ

Yaklaşık 40 yıl önce kapılarını hizmete açan ve 2006 yılında tamamen kapanan Bakraç, artık yeni yüzü ile Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi, Özbey yolu üzerinde kapılarını bugün tamamen açtı. İşletme sahiplerinden Şerif Tekinkök, “Herkesin bildiği gibi, 1980’li yılların efsanesini olan Bakraç artık yenilenen yüzü ile hizmete açtık. Anıların yeniden canlanacağı ve keyifli saatlerin geçeceği bir mekan oluşturduk. Aileden gelen lokanta ve kasap kültürünü birleştirdik. Torbalı kültürüne hitap eden salaş bir konseptte et ve balık menüleriyle siz değerli dostlarımızı ağırlamak isteriz. Tüm Torbalı halkımızı yeni işletmemize bekliyoruz” dedi.

YENİDEN ANILAR CANLANACAK

Deneyimli ve zengin ürün yelpazesi kapıları tamamen hizmete açtıklarını belirten işletme sahiplerinden Enis Üzrek, “O dönem Torbalı’da olanlar Bakraç denildiğinde ne anlama geldiğini çok iyi bilirler. Dostlukların ve eğlencenin adresi olmuştu. Bizler Bakraç ruhunu yaşatmak için kolları sıvadık. Bugün kapılarımızı açtık. Deneyimli personellerimiz ve bir birinden lezzetli ege bölgesine ait mezelerimiz ile sizlere hizmet vermenin heyecanı içerisindeyiz. Yeniden anıların canlanacağı mekanımıza herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.