Yemek sektörüne yaptığı kalıcı yatırımlarla adından söz ettiren ve son olarak Kazım Dirik Caddesi’ndeki Harbi Dürüm Evi ile damaklarda eşsiz tat bıraktıran Ali Ünal’dan yeni bir girişim geldi. Torbalı esnafının önemli bir sorununu bir anda ortadan kaldırmaya niyetli olan Ünal, ‘Esnaf Lokantası’ adında yeni bir işletme Torbalı’ya kazandırıyor. Pazartesi günü açılacak olan işletme, ilçede önemli bir eksiği de ortadan kaldıracak. Çorba, yatık döner ve ev yemekleri alanında hizmet verecek olan işletme Barış Manço Caddesi ile Hüseyin Yener Caddesi’nin kesiştiği noktada açılacak. Denizbank aralığında yer alan işletme ile ilçeye yemek alanında bir yatırım daha gerçekleştirecek olan Ünal, tüm Torbalılıları eşsiz lezzetlerle buluşturmaya hazır olduğunu söyledi.

ÖZEL TARİFLERLE ÖZEL LEZZETLER

İlk olarak sanayide açtığı lezzet mekanı, ardından da çarşıdaki Harbi Dürüm Evi ile ilçedeki önemli bir sorunu ortadan kaldıran Ali Ünal’ın yeni hamlesi de çok sevilecek. Esnaf Lokantası adındaki işletme, alanındaki usta aşçılarla sunulacak. Başta çorba, yatık döner ve sulu yemek alanında hizmet verecek olan işletme paket servisi ile de dileyen esnafın ayağına gidecek. Özel tariflerle hazırlanacak olan döner ile farkını hissettirecek olan işletmede, en iyi ürünlerle hazırlanacak olan sulu yemekler afiyetle pazartesiden itibaren tüketilebilecek.

MUTFAK EMİN ELLERDE

Menüde yer alan her lezzetlerin özenle hazırlanacağını ve yöresel lezzetlerin de zaman zaman menüye ekleneceğini ifade eden Ünal: “Harbi Dürüm Evi’nden sonra yeni bir işletme ile daha Torbalı’ya hizmet vereceğiz. Torbalılıların ihtiyaçlarına yönelik adım atmaktan son derece mutluyuz. Esnaf Lokantası, yediğine önem gösteren, uygun fiyata lezzet arayanların uğrak noktası olacak. Mutfağımızda çalışan ustalarımız işinin ehli. Mutfak ve ocağımız emin ellere emanet. Kimse merak etmesin. Herkesi pazartesiden itibaren işletmemize bekliyoruz” şeklinde konuştu.