Torbalı’da yakın zamanda hizmet vermeye başlayan Alfa Akademi, 18-19 Şubat arasında tarihlerinde ücretsiz bursluluk sınavı düzenledi. 9, 10, 11, 12. sınıfları kapsayan bursluluk sınavına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Başvurular sonrası sınava giren öğrenciler, burada başarıları doğrultusunda özel indirimler ve ücretsiz kurs hizmeti fırsatlarını yakalayabilecek. Kurs merkezinde tüm hijyen kurallarının uygulandığı bir ortamda sınava giren öğrenciler, hayalleri doğrultusunda da önemli bir adım atmış oldu. Öte yandan Alfa Akademi açılışa özel indirimler ile de öğrencilerini bekliyor.

PROFESYONEL EĞİTİM KADROSU

Başarılı öğrenciler için bu tür sınavlar oldukça önem arz ediyor. Hem öğrencilerin istedikleri bölümlerde ve okullarda eğitim görebilmek için profesyonel destek almaya hak kazanmak hem de ailelerinin bütçelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen bu tür sınavlar, öğrencilere ayrıca tecrübe de katıyor. Alfa Akademi kurucuları Fizik Öğretmeni Ali Yaşılak, Matematik Öğretmeni Uygar Baytekin, Kimya Öğretmeni Zeynep Yaman, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Mehmet Korkmaz ortak açıklamada bulundu.

“BAŞARI ODAKLI BİR EĞİTİM ANLAYIŞIYLA”

Yapılan açıklamada, “Torbalı’ya yeni bir kurs merkezi kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Alışılmışın dışında tamamıyla bireye inen başarı odaklı bir eğitim anlayışıyla hizmet vereceğiz. Tüm öğrencilerimizi kurs merkezimize bekleriz” ifadeleri kullanıldı. Torbalı’da Alfa Eğitim Kurumları güçlü öğretmen kadrosu, dijital eğitim, birebir eğitim gibi olanaklarını öğrencilere sunuyor. Öte yandan evde ders çalışamayanlar için branş öğretmenleri gözetiminde Alfa gece kütüphanesi de açıldı.  Öğrenciler Sessiz,  disiplinli, konforlu bir ortamda ders çalışabilecek.

Sefer sayıları artacak Sefer sayıları artacak