Geçtiğimiz günlerde Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin bir canlı yayın programında bazı konulara değindi. Bahsettiği konulara alınanlar olmuş. Cevap güya Özgür Erman Çağlar’dan geldi. Özgür Erman Çağlar neler dedi? Neden Özgür Erman Çağlar’dan geldi diyorum. Yazının devamında bu konulara değineceğim. 

İlk önce açıklamalarına cevap verelim. Sonrasında sürç-i lisan edersek af ola.!

Çağlar, ilk olarak “Mithat Tekin, katıldığı bir canlı yayın programında Torbalı’nın ödediği verginin karşılığını alamadığını iddia etmiş.” şeklinde bir ibare kullanmış… Bunu söyleyen ilk kişimi? İsterseniz bunu sokağa çıkıp halka soralım.

Sonrasında  “Merkezi hükümet Torbalı’ya kaynak gönderirken, İzmir Büyükşehir Belediyesi gibi karşılığında tapu da almıyor.” dedi.

Aman sayın Çağlar; yerin kulağı var, bir sürü hazine arazisi var özellikle Ortaköy’de duyulur eder Araplara veya hükümete yakın kişilere güzelim araziler devredilir, satılır. Aman ağzımızın tadı kaçmasın. Bu arada Torbalı Belediyesi,Torbalı Devlet Hastanesinin yapılması için Bakanlığa 150 dönüm yer vermedi mi? Kötü mü oldu, hizmet geldi. İşte sizi böyle yıpratacaklar.

Çağlar, devamında da “Büyükşehir Belediyesi, asli görevlerini yaparken bile Torbalı Belediyesi’nin tapularını isterken, Merkezi Hükümet hiçbir karşılık beklemeden Torbalı’ya milyonlarca liralık hizmet ve yatırım kazandırıyor.” şeklinde bir ibare kullanmış

Çok zeki biri değilim, 20 seneyi şöyle bir hızlıca geçerken eserleri sayalım. Yavaş sayalım başımız dönmesin!

Sizler saymadan ben birkaç sorundan bahsedeyim siz bunun üzerine hizmetleri sıralayın.

Okullarda sınıflar 40’ar kişilik. Barakalarda sağlık hizmeti verilen yerler var.

Uçan yolun en son müjdesini yerel siyasetçilerden sonra Recep Tayyip Erdoğan verdi. Yaklaşık 10 yıllık konu.

Çağlar bir yerde de “Sayın Mithat Tekin’in yüzünün kızarmasını beklerdim. Ben bu söylemin siyasi amaçlarla yapıldığına inanıyorum. Ama öyle bile olsa, siyasi popülizm uğruna insanın kalbi mühürlenmemeli ve her ortamda doğruyu söyleyebilmeli. Dürüst olmak, doğruları konuşabilmek böyle makamlarda oturan insanlar için lütuf değil, zorunluluktur” diyor

Konuşanları görüyoruz. Konuşmak isteyen kişilerinde akıllarındaki Silivri ilkim şartları

Çağlar “belediye binamızı neden büyükşehire verdiniz?” demiş.
Tıpkı Devlet Hastanesi gibi hizmet gelecek, gelmesin mi?

-kaymakamlıkta çekilen resimler ile güya yerel seçimlere kadar oyalayacak sonrasında bunu seçim malzemesi yapacaktınız. Yanılıyorsam beni düzeltin. Aynı zamanda Hastane gibi düşünelim veriyoruz, karşılığında yatırım ve hizmet geliyor, fena mı?

YAPARSA AK PARTİ YAPAR DEĞİL Mİ?

SİLİNSEYDİ BORÇLAR, İSTENİLEN ARAZİLER VERİLSEYDİ. MİTHAT TEKİN ÜZERİNE Mİ GEÇİRECEKTİ TAPUYU.

GÖZTEPEYE REVA GÖRÜLEN ARAZİLER NEDEN BELEDİYEYE ÇOK GELDİ.

Yukarıda Sayın Özgür Erman Çağlar’ın sorularına bir nebze cevap verdim. Haddimi aştıysam Sayın Çağlar’dan Özür dilerim. Ama mevzu başka, büyük bir oyun var.

Sayın diyorum gerçekten halk nezdinde çok saygın birisi. Ama işin gerçeği bu cevaplarım Çağlar’a değil. Onu yönlendirenlere.

Sayın Çağlar bu size benim açık bir mektubumdur.

Seni bitirmek siyaseten alaşağı etmek isteyenlerin büyük bir projesidir.

Ayrıca bu kişiler şunu çok iyi bilmeli ki Türkiye’de artık siyaset zemini değişiyor. Değişmek zorunda.

Ayrıştırmak, kutuplaştırmaktan yenen ekmek buraya kadar.

Konumuzla hiç mi hiç alakası yok ama bir örnek vermek istiyorum.

Çağlar’ı tepe taklak gömmek isteyen kişiler gözünüzü açın bakın altılı masada kimler var ve neler yapıyorlar. Bunları bir araya getiren ne?

Tevazu ve sağduyu olabilir mi?

Sayın Çağlar dikkatli olun, Selman Günaydın’dan dolayı boşalan boşluğu güya sizinle doldurmak isteyenler, aslında sizi bitirmek istiyor. (O İHALEYİ DE SİZE YIKMAK İSTEYENLER VAR)

Bu üslup sizin değil. Sizi bu kalıba sokmak isteyen kişilerin projesi ve asıl amacı DEĞİŞEN KONJONKTÜRDE  sizi kavgacı biri olarak gösterip sinek ikili yerine koymak istemeleridir.

Çağlar’ı bir kalıba sokmak isteyen algı mühendisleri şunu çok iyi bilin.

Artık yazmak çizmekle algı oluşturma dönemi bitmiştir. Sizler bunu genel seçimlerde göreceksiniz.

Havuz medyasının satın alındığı günlerde herkesin bir sosyal medya hesabı yoktu.

Şimdi çağ gerçekten iletişim çağı.

İletişim ile algıyı 100 sene öne Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları kullandı. O günlerin telgrafı bugünün Twetter’ı oldu. Sosyal medya sayesinde ABD’de Barrak Obama seçim kazandı.

Vatandaş artık x haber kanallara itibar etmiyor. Ediyor olsaydı, A haber’den Doları alır NTV’de satar geçimini sağlardı.

Tüik verileri BAŞKA BİR KURUMLA, bakanların açıklamaları İSE bir birini tutmuyor. Vatandaş artık, size saçma gelecek ama anketlere bile itibar etmiyor. Tüm anket sonuçlarını 14 mayısta göreceğiz.

Ve aksi olursa bunu bana hatırlatın.

Sayın Çağlar siz bu oyunlara gelmeyin. Siyasette boşluk rakibine sallamakla dolmuyor. Hele ki ithamlarda bulunduğunuz kişi Mithat Tekin ise bunun size hiçbir faydası olmaz. Aksine zararını görürsünüz. Mithat Başkan iyi bir insan eli hep havada. Kin ve nefretten siyasi dalaverelerden uzak birisi.

Sizi bugün bir şekle sokmak isteyen kişiler yarın genel seçim sonuçları açıklandığında, şunu diyecekler. Özgür genel seçim için çalışmadı ki. Nasıl aday olurum hesabı yaptı. Davaya ihanet etti PARTİ İÇERİSİNDEKİ VESAYET diyecekler.

Sizi ne kadar sevdiğimi bilirsiniz.

Size bu açıklamayı yapmanızda öncülük eden kişiye bir sorun, samimi olup olmadığını anlarsınız. Selman Günaydın Mı aday Olsun, Adnan Yaşar Görmez mi? Bu iki isme samimi bir cevap vermez ise, ikisinden de umudu kalmamış yer tutmaya çalışıyordur.

Sizi av edip avcının huzuruna götürecek kişilerden uzak durun. Partiniz için çalışmaları aksatmadan devam ettirin.

Aytekin Özen, seçim mesaisini sürdürüyor Aytekin Özen, seçim mesaisini sürdürüyor

Okuyucuya tiyo: Özgür Erman Çağlar’ın açıklamalarının yayımlandığı haber sitesinde yerel seçimlerde, özellikle aday adayı dönemlerinde CHP için kaç tane aday çıkaracak. Nasıl bir yol izleyecek takipte kalın. Bir Suriyeli vatandaşın bile CHP’nin adayı olacağını yazarsa çok şaşırmayın.

Algı mühendisi ya..!

DİP NOT: türkiyede siyaset genel seçimlerin sonuçlarına göre tekrar karılacaktır. Bu arada siyasete yer tutmak adına bana saldıracak olanlar partileri için kapıları aşındırsalar daha faydalı olurlar.