Asya Kuruyemiş Muratbey Mahallesi İbrahim Kesici Bulvarı üzerinde hizmete açıldı. Bölgede bulunan tek kuruyemiş işletmesi olan Asya Kuruyemiş, konumdaki büyük eksikliği de gideriyor. Birbirinden kaliteli ürünler ile müşterilerini bekleyen işletmede, lokumdan kahveye, kuruyemiş çeşitlerinden çikolataya kadar yüzlerce çeşit ürün bulunuyor. Kısa süre önce açılan Asya Kuruyemiş, önümüzdeki haftalarda görkemli bir açılış ile kendini tanıtacak. İş insanları Ferdi Yüce ve Koray Koç tarafından işletilecek olan Asya Kuruyemiş, kahve ve lokumda da oldukça iddialı.

BÖLGEDEKİ EKSİKLİK GİDERİLDİ

Her geçen gün büyüyen bir bölgeye yatırım yaptıklarını belirten Ferdi Yüce, “Muratbey Mahallesi İbrahim Kesici Caddesi her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Biz de bölgedeki eksikliği görerek vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda Asya Kuruyemiş işletmemizi açmaya karar verdik. Önümüzdeki haftalarda görkemli bir açılış yapmayı da planlıyoruz” dedi. Yüce, "Taze ürünlerden oluşan kuruyemiş çeşitleri, farklı damak tadlarına uygun içim seçenekleriyle kahvenin en güzel hali, eşsiz lezzetleriyle yöresel lokum ve çikolata çeşitleri, taze çekilmiş baharat çeşitleri, damak çatlatan yöresel lezzetleri işletmemizde bulabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

“AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALARIMIZ VAR”

Açılışa özel kampanyalarının da olduklarını ifade eden işletmenin diğer ortağı Koray Koç, “Torbalı’da bizden uygun kuruyemiş, lokum, kahve vb. ürün satan bir yer bulamazsınız. Şuanda açılışa özel kampanyalarımız var. Fiyatlarımız gayet uygun. İlçe sakinlerimizi işletmemize her zaman bekleriz” dedi. Kahve ve lokumda da oldukça iddialı olduklarını belirten Ferdi Yüce, “Ürünlerimizde ilk önceliğimiz kalite. Kaliteli ürünleri ilçe sakinleri ile buluşturmaya dikkat ediyoruz. Kahve ve lokum çeşitlerimizi muhakkak tatmanızı öneririz. Zaten kahve ikramız da oluyor. Tadına bakarak alabiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.