Adıyaman yöresinin meşhur lezzeti Adıyaman Çiğ Köftecisi’nin eşsiz lezzeti Torbalı’da hizmete girdi. Bugün saat 14:00’da yapılan görkemli açılışa siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış renkli görüntülere sahne olurken, açılışa gelemeyen Torbalı’nın önde gelen isimleri ise çelenk gönderdi. Öte yandan lezzeti Türkiye sınırlarını aşan Adıyaman Çiğ Köftecisi’nin resmi açılışı ile birlikte muhteşem fırsatları da beraberinde getirdi. Torbalı’da en uygun çiğköfteyi müşterilerine sunan Adıyaman Çiğköftecisi’nde çiğköftenin kilo fiyatı sadece 50 lira.

PERŞEMBE GÜNLERİ HALK GÜNÜ OLACAK

Açılışa özel kampanyaları da bulunan Adıyaman Çiğ Köftecisi Torbalı Şubesi’nde tek dürüm sadece 5, tek dürüm+ayran 7, duble dürüm+ayran ise 15 liradan müşterilere sunuluyor. Torbalı’da ilk defa kullanılacak olan Meksika sosu ve özel hazırlanmış olan acı sosta sadece Adıyaman Çiğ Köftecisi’nde. Geniş ve ferah bir işletmeye sahip olan Adıyaman Çiğ Köftecisi aynı anda 30 kişiyi ağırlayacak kapasitede. Paket servis ile de müşterilerine hizmet verecek olan işletme, telefonla siparişin yanı sıra en hızlı sipariş uygulaması olan Getir ile de anlaşma sağladı. En kısa sürede evlere eşsiz lezzeti Getir’ecek olan işletme Perşembe günlerini de halk günü olarak belirledi. Perşembe günleri müşterilerine özel kampanyalar sunacaklarını belirten işletme sahibi Yıldırım Çalış, Torbalı’da çiğ köfte hizmeti sunan işletmeler arasında bir ilki de gerçekleştirdiklerini belirtti.

KOKOREÇ, KÖFTE, TOST HER ŞEY BURADA

Çiğ köftenin yanı sıra kokoreç, tost, köfte ekmek, çeşme kumru, böbrek yürek karışık kavurma gibi birbirinden lezzetli ürünleri de vatandaşlara sunacaklarını belirten Adıyaman Çiğ Köftecisi sahibi Yıldırım Çalış, “Torbalı’ya yeni bir soluk getirdik. İşletmemiz tüm Torbalı’ya hayırlı uğurlu olsun. Bütün Torbalı halkını işletmemize bekleriz. Açılışa özel kampanyalarımız bulunuyor.” dedi. Ev ve iş yerlerine sipariş götüreceklerini belirten Çalış, “İşletmemize 0530 971 92 03 numaralı telefonun yanı sıra Getir uygulaması üzerinden de ulaşabilirsiniz. Torbalı’nın her yerine sipariş getiriyoruz” ifadelerini kullandı.