Hükümet Kadın, Ay Lav Yu, Emret Komutanım, Bir Baba Hindu gibi gişe rekorları kıran filmlerle adından söz ettiren Sermiyan Midyat, Arya Organizasyon farkıyla 8 Şubat Çarşamba günü Torbalı’da tek kişilik gösteride tiyatro severlerle buluşacak. Torbalı Belediyesi İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da ‘Sermiyan Midnight’ adlı tek kişilik gösterisi sahnelenecek olan Sermiyan Midyat’ın biletleri Bosna Kahvecisi, Pilavcı Bozo, By Hasan Kuaför, Üsküdar Çaycısı, BKM ve Biletix’de satışa sunuldu. Sermiyan Midyat’ın gösteri biletleri sadece 100 liradan satılıyor. Öte yandan gösteri hakkında ve grup indirimleri için 0 552 898 35 47 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Sefer sayıları artacak Sefer sayıları artacak

SPONSORLAR ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Türkiye genelinde 250-300 lira bandındaki bilet fiyatlarıyla sahne alan Sermiyan Midyat’ın Torbalı’da 100 lira gibi bir bilet parasıyla sahne alması, sponsorların desteğiyle oluyor. Demirsoft’un ana sponsor olduğu gösteri için Ege Sürücü Kursları, Ha-ke Kereste, Prodiş, Kavram Dersaneleri, Ay Yapı, As İnşaat, Pilavcı Bozo, By Hasan Kuaför, BGS Mühendislik ve Asansör, Bakan İnşaat ve Taner Usta da elini taşın altına koydu. Tüm sponsorlara teşekkür eden organizasyon sorumlularından İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın “Bu Arya Organizasyon olarak yaptığımız 5.etkinlik. Türkiye’de bu işi yapan en önemli isimlerden birini getiriyoruz. Gerçekten hem bütçeli hem de yoğun ilişkiler gerektiren bir çalışma oldu. Biz bu bütçeyi tiyatroseverlere yansıtmamak adına sponsorlarımızdan destek istedik. Sağ olsun yanımızda oldular, daha doğrusu tiyatroseverlerin yanında oldu, onlara çok teşekkür ederiz” dedi.

SERMİYAN MİDYAT İLE GÜLMEYE DAVETLİSİN

"Hükümet Kadın" ve "Ay Lav Yu" gibi unutulmaz filmlerin yaratıcısı Sermiyan Midyat, 4 yıl oynadığı Sermiyan Midnight adlı gösterisine getirdiği yepyeni tasarım ve içerikle sizleri gülüşmeye bekliyor.

Sanatçının; mahcup çocukluğunu, arada kalmış ilk gençliğini, utangaç aşklarını anlattığı gösteri seyirciye bir hayli eğlenceli 2 saat vaad ediyor. Sermiyan Midyat kendi öz komedi geçmişinin yanı sıra, yazar ve yönetmen olarak kamera arkasında yaşadığı çok tuhaf ve pek komik anıları aktarmakla kalmıyor; bunları interaktif olarak izleyiciye de tecrübe ettiriyor.

Sadece gülen taraf değil, güldüren taraf da olabileceğiniz Sermiyan Midnight gösterisini iftiharla sunar ve tavsiye ederiz.