Ramazan ayının başlamasına iki gün kala ilçedeki esnaf da hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda Torbalı’da ‘Lezzetli yemek’ denince akla gelen ilk durak olan Pilavcı Bozo, görülmemiş bir iftar menüsüne imza atacak. Kısa sürede müdavimlerini oluşturan, Güneydoğu Mutfağının Torbalı’daki tek temsilcisi olan Pilavcı Bozo tam 6 çeşitten oluşan şef tabağını, mercimek çorbası, iftariyelikler, salata ve tatlı eşliğinde sadece 150 liradan müşterileriyle buluşturacak.

DOLU DOLU TABAK

Bir porsiyon kebap fiyatına 700 gramlık dolu dolu tabağı, üstelik çorba, tatlı ve ikramlarla, işletmelerine iftar açmak için gelecek olan konuklarına sunacak olan Pilavcı Bozo, kaliteden ve uygun fiyattan da ödün vermiyor. Odun ateşinde pişen kuzu tandır, süt dana kavurma, tiftik tavuk, kuru fasulye ya da nohut, acılı Arap Tava ve dillere destan Bozo Pilavı’ndan oluşan şef tabağı adeta damak çatlatacak.

REZARASYON KABUL EDİYOR

15 bin ağaçta hasat hazırlığı 15 bin ağaçta hasat hazırlığı

Gün boyu oruç tutan vatandaşların genelde iftar menüsünde yemek seçiminde zorlandılarını bu yüzden Pilavcı Bozo olarak şef tabağını iftar menüsüne eklediklerini belirten işletme sahibi Önder Avcılar, “Bir tabağımız da tam 6 çeşit yemek olacak. Pilavı, tandırı, tavuğu, kavurması ve daha nicesi. Tabağımız iddia ediyoruz en az 600-700 gram gelecek. Ayrıca mercimek çorbası, iftariyelikler, salata ve tatlı da ramazan ayı boyunca ikramımız olacak. Tüm konuklarımızı bekliyoruz” dedi. Pilavcı Bozo’da iftar yapmak için rezervasyon yaptırmak isteyenler 0 532 161 32 83 Numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilir.