Torbalı Uğur Kurs Müdürü Simge TİKANKUŞ’’  Eğitim sistemi, teknolojideki ilerlemeler sayesinde yıllar içinde büyük ölçüde değişti. Geçmişte öğrenciler not almak ve yeni materyaller öğrenmek için kara tahta ve tebeşir kullanırlardı. Günümüzde ise teknolojinin hayatımızın her alanında yaygınlaşması ile birlikte bilgiye ulaşım kolaylaştı. Öğrencilerin online kaynaklar sayesinde dünyanın her yerinden bilgiye erişimini mümkün kılıyor. Modern eğitim sistemi her zamankinden daha erişilebilir ve verimli. Teknoloji, eğitim sistemini daha iyi bir hale getirerek daha erişilebilir ve etkili kılmıştır. Teknoloji sayesinde bugünün öğrencileri sonsuz öğrenme fırsatı yakalayabilmekte. Eğitimde, teknoloji entegrasyonu olmazsa olmaz unsur haline geldi. Bizlerde Uğur Kurs merkezi olarak öğrencilerimizin hayatlarının her alanında bilgiye erişmelerini sağlıyoruz. Yeni nesil dijital eğitim platformu ‘’Uğur Dijital’’ ile bilgiye ulaşmak çok kolay. Kazananların adresi olan Uğur Kurs’ta, Torbalı’daki özel öğretim kursları arasında yapay zeka tabanlı eğitim platformu kullanan tek kurs merkezi olarak öğrencilerimizin bilgiye erişmeleri konusunda fark yaratıyoruz.

Uygulama hakkında bilgi veren Tikankuş, “Ortaokul, lise ve üniversiteye hazırlık öğrencileri tarafından hem web sitesi hem de uygulamalar sayesinde her yerden erişime açık dijital platformumuzla öğrencilerimizin her an yanındayız. Yapay zekâ tabanlı eğitim platformumuz öğrencilerimize dijital koçluk yaparak hedef belirleme şansı sunuyor. Yapay zekânın, öğrencinin başarı grafiğini kayıt altında tuttuğuna dikkat çeken Tikankuş, “Uzman öğretmenlerin oluşturduğu soru bankaları, videolar gibi binlerce içeriğe ulaşabilen öğrenciler hem eksiklerini giderme hem de ders tekrarı yapma şansı bulabiliyor. Uğur Dijital’deki sınavlar gerçek sınavın bir provası, öğrencilerimiz Türkiye geneli başarı sıralamasını görebiliyor, çözüm videolarıyla eksik kaldığı konuların takibini yapabilmekte’’ dedi.

Uğur Dijital'de Öğrenciler için Neler Var?

Uğur Okulları Bilgi ve İletişim Teknolojileri Biriminin katkılarıyla hazırlanan online platformlar ile öğrencilerin bilgiye 7/24 ulaşabilmeleri sağlanır.

Tikankuş,’’Uğur Kurs Merkezi’ne özgü yeni nesil eğitim metodu olan ‘Uğur Digital’ kişiye özgü ve yapay zeka tabanlı dijital öğrenme- öğretme platformudur. Uğur Digital ile öğrencilerimiz hedeflerine göre tercihlerini belirliyor, etkili performans takibi ile veriler toplanıp tercihe yönelik program oluşturuluyor. Öğrencilerimiz yapılan deneme sınavlarının anlık raporlamaları ile Türkiye geneli sıralamalarını görebilmektedir. Öğrencilerimizin akademik süreçleri ve etkinlik takvimi, ödevleri, testleri, sınavları gerçek zamanlı bildirimler ile takip edilir. Uğur Digital’in akıcı ve kolay kullanıma sahip arayüzü ile velilerimiz, öğrencilerimizin hayallerine emin adımlarla yürüdüğü bu yolculukta öğretmenlerimizle birlikte onları destekleyerek başarıya ulaşmalarını kolaylaştırmaktadır. Sınırları kaldıran Uğur Dijital ile başarıya giden yolda öğrencilerimizin gelişim süreci velilerimizin takibini kolaylaştırıyor. Öğretmenlerimiz ödevlerin, sınavların anlık kontrolünü yapıp, etüt ve ders planlama bildirimlerini anında paylaşabilmektedir. Öğrencilerimizin ne öğrendiği platform üzerinden kolayca sorgulanarak, çalışmaları izlenerek, performansı ölçümlenerek sınav tercihleri doğrultusunda hedefine yönlendirme hizmeti sağlanır, tamamlanacak yönlerinin tespit edilmesine yapay zeka algoritmaları ile yardımcı olmaktayız. Öğrencilerimiz, yeni konularla tanışırken, önceki dersleri pekiştirirken ve sınava yönelik çalışırken konu anlatım videoları, nitelikli yayınlar ve materyallerle istediği formatta, kendi hızında öğrenebilmektedir’’ dedi.

Global, yenilikçi ve öncü yaklaşımları ile 54 yıldır eğitim sektörüne yön veren Uğur Kurs’un 1968 yılında başlayan eğitim yolculuğu, bugün Türkiye’nin 52 ilinde 127 kursu ile devam ediyor. Uğur markasının yarım asrı aşkın deneyimiyle öğrenciler; akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak hayallerindeki üniversiteye hazırlanıyor.