Torbalı’da kısa süre önce kapılarını hizmete açan Ozanlar Yapı, ilçe sınırlarını kısa sürede aştı. Öyle ki dev firmaların işbirliği içerisine giren Ozanlar Yapı, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 4 ilçede yapacağı parke taşı işinin ihalesini kazanan PARTAŞ İnşaat ile sözleşme imzalayarak işi üstlendi. Torbalı, Menderes, Selçuk ve Bayındır ilçelerindeki kırsal mahalleleri kapsayan parke taşı ve bordür döşeme işini yüklenen Ozanlar Yapı, adağını kesip ‘Vira Bismillah’ dedi. Tam 210 bin metrekarelik alanı kapsayan bu iş yaklaşık 11 ay sürecek. Torbalı ile birlikte çevre ilçelerin kırsal köylerine elleri değecek olan Torbalı merkezli firma 30 kişilik ekibiyle ilçede sektöre hızlı bir giriş yaptı. 

4 İLÇENİN SORUNUNU ORTADAN KALDIRACAK

Pandemi nedeniyle kısıtlı yatırımların yapıldığı Torbalı’da genç girişimci Eylem Subaşı, geçtiğimiz haftalarda ilçeye önemli bir yatırım yaptı. İnşaat sektörünün gelişim gösterdiği Torbalı’da elini taşın altına koyarak, ‘İnşaata artık kadın eli değecek’ diyen genç girişimci Ozanlar Yapı-İnşaat-Gayrimenkul adındaki işletmesiyle ilk büyük işine başladı. İnşaat alanında akla gelen her türlü işlemi taahhütlü bir şekilde yerine getiren başarılı girişimci, şimdi de Küçük Menderes havzasındaki 4 ilçenin parke ve bordür döşeme işini yapacak. Referansları arasına Türkiye’nin en büyük şirketlerinden İZBETON’u da böylelikle eklemiş olacak olan Ozanlar Yapı bu alanda adından ülke çapında da ses getirecek.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Ozanlar Yapı olarak yeni bir projeye ‘Vira Bismillah’ dediklerini ifade eden Eylem Subaşı, “Torbalı, Menderes, Bayındır ve Selçuk ilçelerini kapsayan tam 210 bin metrekarelik parke taşı ve bordür döşeme işini Ozanlar Yapı olarak biz başladık. Adağımızı keser kesmez ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Kısa süre içerisinde işimizi teslim edip hem işbirliği içerisinde olduğumuz şirketleri utandırmayacağız hem de vatandaşlarımızın bu iş sonunda büyük kolaylıklara erişmesini sağlayacağız. Ozanlar Yapı olarak hem ilçede hem de il genelinde çalışmalarımız hızla devam ediyor” ifadelerini kullandı.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

Şimdilerde 4 ilçenin kırsal mahallelerindeki parke işi ile adından söz ettiren Ozanlar Yapı ayrıca inşaatla alanında da hizmet veriyor. İnşaat denince akla gelen her alanda hizmet veren genç girişimci, aynı zamanda gayrimenkul danışmanlığı da yapıyor. Babasının sektördeki tecrübesiyle yetişen Eylem Subaşı, yeni nesil inşaat anlayışıyla yaşam alanlarını adeta bir sanat eserine dönüştürmeye kararlı. Birçok alanda hizmet vererek hem müteahhitlerin hem de diğer müşterilerinin taleplerini kısa sürede ve çözüm odaklı yerine getireceklerini ifade eden Subaşı, “Kaliteden ödün vermeden, olabildiğince en kısa sürede işlerimizi teslim ediyoruz” ifadelerini kullandı.