Kadınların en büyük sorunlarından birisi olan çatlaklar, en sıklıkla hızlı kilo alıp verme ve doğumdaki hormonal değişikliklerin yol açtığı kolajen yapının zayıflaması sonucu artmaktadır.  Geçtiğimiz yıl Torbalı’da açılan ve açıldığı günden bu yana ilçede kalıcı çözümlere imza atan Luvia Estetik Merkezi, çatlaklarla savaşmada üstün başarılara imza atıyor.  Ege Bölgesi’nin en büyük estetik merkezi olan, güzellik merkezinden ziyade klinik hizmetleri sunan Luvia Estetik Merkezi 3 seansta çatlaklardan yüzde 90 oranında kurtulmanın garantisini veriyor. Alman Strio Stop cihazı ile vücutta oluşan çatlak izlerini yüzde 90’a kadar azaltan merkez, ritmik basınç yöntemi ve ultrason teknolojisini birlikte kullanarak sorunu büyük oranda ortadan kaldırıyor.

KALICI ŞEKİLDE KURTULUN

epilasyon, incelme-zayıflama, kalıcı makyaj, kalıcı kaş, cilt bakımı, protez tırnak, el-ayak Spa bakımı, cilt analizi, dermo maso iğnesiz maso terapi, masaj, kırışıklık tedavisi, leke tedavisi, selülit ve çatlak tedavisi, dermapen, akne ve sıkar tedavisi, reformer plates, masaj ve vücut bakımları gibi daha birçok işlemin gerçekleştiği merkez, tam anlamıyla ilçede her talebe yanıt veriyor. Yaz aylarında kadınların saklamak zorunda kaldığı çatlaklarla mücadelede önemli başarılar yakalayan merkez bu alanda müşterilerine garanti de veriyor. Bacak, basen, göbek, kol ve göğüslerde oluşan çatlakları başarı ile yüzde 90 oranında yok etme garantisini sunan Luvia Estetik Merkezi yöneticisi Gökay Yolcu, bu ve benzer şikayetleri bulunan kadınları merkeze davet etti.

7 KAT DAHA ETKİLİ CİHAZ

Stria Stop ile ilgili bilgi veren Yolcu, “Çatlak tedavileri arasında en başarılı yöntem olarak kabul edilen Stria Stop yöntemi, gelişmiş estetik teknolojileri ile özel aktiflerin kullanıldığı serum ve kremleri kombine eder ve aynı zamanda ev kullanım ürünleri ile de desteklenir. Stria Stop yöntemi ile çatlak izlerinin görünürlüğü kalıcı olarak azaltır. Stria Stop çatlak giderme sisteminde kullanılan ultrason teknolojisi, diğer adıyla akustik osilasyon teknolojisi sayesinde çatlak izi olan bölgelere uygulanan özel aktifli serum ve solüsyonların cilt tarafından emilimi %700’e kadar arttırıldığı için etki diğer yöntemlere göre 7 kata kadar fazla görülür” dedi. Yolcu, detaylı bilgi için instagram adreslerinii takibe davet etti.