Torbalı’da asfalt seferberliği sürdüren Torbalı Belediyesi, ilçede alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları asfaltlamaya devam ediyor. İlçenin dört bir yanında hem asfalt serimi hem de yama çalışması yürüten Torbalı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, aynı anda birden fazla mahallede çalışma yürütüyor. Aynı anda Alpkent, Atatürk ve Muratbey mahallelerinde Belediyenin öz kaynaklarıyla devam ettirilen asfalt seferberliği tüm hızıyla sürerken, çalışmalar ilçe sakinlerini de memnun ediyor. İlçede 1,5 yıldır süren asfalt çalışmaları aynı zamanda bir rekor. Bugüne kadar Torbalı’ya yapılan en büyük asfalt yatırımı bu dönem gerçekleşirken, ilçede yenilenmeyen tek bir cadde ve sokağın kalmayacağı öğrenildi.

İLÇE SAKİNLERİ MEMNUN

Torbalı’nın tamamını kapsayan alt yapı çalışmaları sonrası bozulan yolların yeniden yapım işi tüm hızıyla sürüyor. Yüz binlerce metrelik alanı kaplayan bu çalışmalar her geçen gün daha da geniş alana yayılıyor. Şimdilerde Torbalı’nın dört bir yanında gerçekleşen asfalt çalışmaları, kısa süre içerisinde farkını hissettirecek. üst yapı çalışmalarıyla birlikte şık ve sağlam cadde ve sokaklara kavuşacak olan  ilçe sakinleri Torbalı Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Şuan İzmir’in en çok asfalt döken belediyesi olarak sivrilen Torbalı Belediyesi’nde hedef yıl sonuna kadar asfalt çalışmalarını tamamlamak.

ASFALT GİRMEYEN SOKAK KALMAYACAK

Öte yandan ilçe genelinde asfalt çalışmalarının süreceğini kaydeden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “İlçemizde alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan sokak ve caddelerde asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor. Ekiplerimiz şuan Alpkent, Muratbey ve Atatürk mahallelerimizde yoğun mesaisini sürdürüyor. Tek bir bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Görev süresince çalıştığı idarecileri ziyaret ediyor Görev süresince çalıştığı idarecileri ziyaret ediyor