İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Torbalı Belediyesinin ortak çalışması kapsamında asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son 4 ayda 8 mahallede binlerce ton sıcak asfalt dökülerek yollar yapıldı. Tepeköy Mahallesi 4550-4566 sokak, Torbalı Mahallesi 5014 sokak, Çaybaşı Mahallesi Menderes Caddesi, Çamlıca Mahallesi Taştepe Caddesi, Ahmetli Mahallesi, Yeniköy Mahallesi ve Özbey Mahallesinde yapılan sıcak asfalt, bölge halkı tarafından takdir edildi.

8 MAHALLE YOLLARI ASFALTLANDI

İlçe merkezi ve kırsalda asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden Torbalı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle büyük bir sorunu ortadan kaldırmak için yoğun bir mesai harcıyor. 4 aylık kısa süre içerisinde 8 mahallede toplam 60 bin ton sıcak asfalt döküldüğünü ifade eden Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu,  “İlçemizin önemli yollarını sıcak asfalt ile kapladık. Kaplamaya da devam edeceğiz. Şuan 4 ayda 8 mahalleyi tamamladık. Şuan çalışması devam eden 2 bölgemiz var. Özbey Mahallesi 4034 sokak (Gümüldür yolu) ile 4056 sokak (otoban bağlantısı) bölgesinde 17 bin ton asfalt dökeceğiz. Bunun yanı sıra Çapak Mahallesi 2570 sokakta 16 bin 200 ton asfalt döküyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.

100 BİN METREKARE KİLİT TAŞ

Sıcak asfaltın yanı sıra ilçede kilit taş çalışmalarının da sürdüğünü belirten Yakupoğlu, “İlçemizdeki bulunan 60 mahallenin bozuk olan tüm yolları yenilecek. Taşkesik, Çamlıca, Karakızlar, Dağkızılca, Çakırbeyli, Karakuyu, Karaot, Bozköy ve Yeniköy mahallelerinde toplam 100 bin metrekare kilit taş döşedik. Dediğimiz gibi her mahallemiz kilit taş ve sıcak asfalt ile onarılacak” şeklinde konuştu.