Torbalı’da uzun yıllardır bebek ürünleri alanında hizmet veren ve bu alanda ilçenin markası haline gelen Öykü Bebe’de kampanyalar ve avantajlar sürüyor. Yeni doğumdan 3 yaşa kadar bebeğe dair her şeyin bulunduğu mağaza ilçenin en büyük bebek mağazası durumunda. Kazım Dirik Caddesi, Esnaf Odası karşısında yer alan mağazada, kaliteden ödün vermeden alışverişleri sürdüren mağaza, son olarak bebek mamasını da hizmetleri arasına ekledi. Market fiyatlarının altında satış yaparak, ailelerin bütçesini sevindiren mağaza, tüm tekstil ürünlerinde yüzde 30’luk indirim başlattı.

TEKSTİLDE YÜZDE 30 İNDİRİM

Serap-Rıfat Özkan tarafından 16 yıldır işletilen Öykü Bebe, tekstilden, mamaya, bebek bezinden giyim eşyalarına, emzikten bebek arabasına hatta yatak ve beşiğe kadar her kalem eşyanın satıldığı mağaza fiyatlarıyla da oldukça cazip. Örneğin marketin 125 liraya sattığı bebek mamasını 108 liraya satan Öykü Bebe, kampanyalarını yıl boyu sürdürüyor. Haftanın 7 günü açık olan mağaza, tekstilde de yüzde 30’luk indirim başlattı. 165 metrekarelik mağaza her gün saat 20.30’a kadar müşterilerini ağırlıyor.

16 YILLIK TECRÜBE

Torbalı’da açılan ilk bebek mağazalarından olduklarını ifade eden Serap Özkan, “Öykü Bebe tam 16 yıllık markasıyla Torbalılıların hizmetinde. Mağazamızda yeni doğan bebeden 3 yaşa kadar her türlü bebeğin ihtiyacını karşılayacak ürün mevcut. Mama ve bebek bezi satışlarımız da başladı. Kaliteden ödün vermeden, vatandaşın da bütçesini düşünerek yılların tecrübesiyle ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm ilçe sakinlerini, ürünlerimizi görmeye mağazamıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.