İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Torbalı Belediyesi’nin ortak çalışması kapsamında asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, son olarak Demirci ile Yoğurtçular Mahallesi bölgesinde sıcak asfalt dökülerek tüm yollar yapıldı. Toplamda 14 kilometrelik yol yapıldığını ifade eden belediye yetkilileri, ilçe genelinde asfalt çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

İlçe genelinde hızla devam eden asfaltlama çalışması vatandaş tarafından takdir topluyor.  Demirci Mahalle Muhtarı Ferhat Aytaş, mahalledeki büyük sorunun çözüme kavuşmasından dolayı Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkürlerini iletti. Aytaş, “Uzun yıllardır mahallemizin yol sorunu tamamlandı. Büyük bir mücadele verdik fakat bu dönem bir dediğimiz iki olmadı. 3 farklı noktada toplamda 14 kilometrelik yol tamamen asfaltlandı. Bir kez daha mahallem adına başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Yaklaşık 6 aydır ilçede asfalt seferberliği devam ederken yeni bölgelerde çalışmalar sürüyor.  Karakuyu, Çamlıca, Özbey, Yeniköy, Ahmetli, Çapak, Yoğurtçular, Demirci ve daha birçok bölgede asfalt çalışması tamamlanırken, yeni mahallelerde çalışmaların devam edeceğini belirten Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, “Uzun yıllardır yapılmayan yolları yapıyoruz. Zarar gören ve adeta köstebek yuvasına dönmüş yolları sıcak asfaltla kapatıyoruz. Birçok mahallemizin sıkıntısını giderdik. Diğer mahallelerimizin asfalt çalışmalarına en kısa sürede başlayıp tamamlayacağız” şeklinde konuştu.