Torbalı’da yemek denince akla gelen ilk isimlerden olan Pilavcı Bozo, 1 yaşında. 22 Mayıs 2022’de ilçede hizmet vermeye başlayan, sıra dışı menüleri, kendine has pişirim teknikleri ve ceplere hitap eden fiyatlarıyla 1 yılda ilçenin vazgeçilmezi olan Pilavcı Bozo, ağız sulandıran menüleriyle adeta baştan çıkarıyor. Et, tavuk ve geleneksel kuru-nohut yemeklerinin bulunduğu Pilavcı Bozo’da yemeklerin neredeyse tamamı odun ateşinde pişiyor. Kuzu tandır, gerdan, süt dana kavurma, tavuk baget, gibi lezzetlerin yanı sıra Diyarbakır acılı güveci gibi yöresel yemeklerin de yer aldığı Pilavcı Bozo’da geleneksel tavuklu pilav da en çok sevilenlerden. Adeta Güneydoğu lezzetlerini Torbalı'ya taşıyan Pilavcı Bozo, özellikle defne yaprağıyla pişen yöresel haşlamalar, tandır lezzetleri ve zaman zaman yaptığı ciğerli bulgur pilavıyla adeta damak çatlatıyor. İlerleyen dönemlerde sporcu ve diyet menüleriyle de ilçe halkının talebine yanıt verecek olan Pilavcı Bozo, daha uzun yıllar ilçede hizmet vermek istiyor.

GÜLER YÜZ VE LEZZET ÖN PLANDA

Tam 1 yıl önce ilçede hizmet vermeye başlayan, o günden bu yana adeta ezberleri bozan, müdavimlerini oluşturan Pilavcı Bozo sektörde 21 yıldır hizmet veren Önder Avcılar tarafından işletiliyor. Kar marjının düşük, güler yüz ve lezzetin ön planda olduğu işletmede menüler adeta baş döndürüyor. Gıda türü işletmelerin kalıcı olması için yılların geçmesi gerektiği Torbalı’da bir yılda vazgeçilmez olan Pilavcı Bozo, yaz sezonuna da sıkı hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerden itibaren gece 23.00’a kadar açık olacak olan Pilavcı Bozo’da artık günün her saatinde enfes pilav ve yemek bulmak mümkün olacak.

KAR MARJINDAN ÖDÜN VAR KALİTEDEN YOK

20 yılı aşkın süre İzmir sokaklarında pilav satan, bu mesleği dedesinden babasına, babasından da kendisine miras kalan Önder Avcılar’ın işlettiği Pilavcı Bozo’da lezzetler menü halinde satılıyor. Ekmek ve salatanın ikram olduğu Pilavcı Bozo’da her bütçeye göre yemek bulmak mümkün. Önümüzdeki günlerden itibaren gece saat 23.00’a kadar açık olduklarını ve sürekli işletmelerinde sıcak pilavın bulunduğunu belirten Önder Avcılar, “Kendimizi yenilemeye, talebe göre hizmet vermeye devam ediyoruz. 1.yılımızı doldurduk. Güzel bir ilgi yoğun bir taleple karşı karŞıyaytız. Kar marjımızdan ödün versek de kalitemizden ve lezzetlerimizden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Torbalı Öğretmen Korosu konserinde izdiham yaşandı Torbalı Öğretmen Korosu konserinde izdiham yaşandı